Neler Yeni
  • ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına gece saatlerinde güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

🔥İndirim I3 14100F RX 7600 sistem 19.664 TL

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,646
İsim
Volkan
GÖRDÜĞÜM EN BOŞ site adamlar fsp nin silverstone gibi markaların psularını kötü klasmana koymuş HİÇ bir adam akıllı veri veya test vermemiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve gözlerin kör değilse f seviyesinde yok bu psu :D
neyse onuda geçtim 2 senedir kullanıyorum hiç bir cacık olmadı olacak olsa powerbooster psulara olur boş laf kalabalığı yapma adamlar çöp klasmanına tepe seviye markaların psularını koymuş hiç bir gerçekçi test verileri yada herhangi bir şey yok

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,646
İsim
Volkan
Kim diyor? F tier.

Herkes her şeyi bilmesin bu kadar.

Patlamamış olması elde kalmayacağı anlamına gelmez boş boş konuşuyorsunuz.

Bitfenix 600w 80+ white yazınca çıkıyor. 80+ yazdığına bakma %80 bile değil verimliliği.
ve benim güzel cahil kardeşim dostum psunun testlerde %86 verimlilik göstermiş ve sağlam bir yüke soktuğunu belirtiyor test eden arkadaş giriş seviye olmasına rağmense iyi çıktı diyor
ben senin aksine gerçekçi bir kullanıcı testi buldum ve ekledim

https://www.goldfries.com/hardware-reviews/bitfenix-bpa600-600w-power-supply-review/

Hocam başka siteden bakıp bulmuş ama aynı psu olduğu kesin değil. Vento daha mantıklı olabilir belki.
bu kasalarda BPA serisi psu geliyor hocam giriş seviyesi için gayet üzmeyecek bir psu alan gönül rahatlığı ile alabilir powerboost vb veya noname psulardan kat kat iyidir

GameOver

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Durukan Çelik
Discord
GameOver#5871
sadece ekran kartı için almayı düşünen olursa geri kalan tüm sistemi alabilirim ortaklaşa bir alışveriş gibi bişey düşünen varsa pm

OverallTaken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Ali
ve benim güzel cahil kardeşim dostum psunun testlerde %86 verimlilik göstermiş ve sağlam bir yüke soktuğunu belirtiyor test eden arkadaş giriş seviye olmasına rağmense iyi çıktı diyor
ben senin aksine gerçekçi bir kullanıcı testi buldum ve ekledim

https://www.goldfries.com/hardware-reviews/bitfenix-bpa600-600w-power-supply-review/

bu kasalarda BPA serisi psu geliyor hocam giriş seviyesi için gayet üzmeyecek bir psu alan gönül rahatlığı ile alabilir powerboost vb veya noname psulardan kat kat iyidir
Diğer arkadaş baya sallamış o zaman. Hocam benim Frisby tam olarak ne zaman patlar ?

ahmttunc

80+ Bronze
Hocam başka siteden bakıp bulmuş ama aynı psu olduğu kesin değil. Vento daha mantıklı olabilir belki.
IMG_5978.jpeg

Daha iki kelime bilgi okuyamayan tiplere bu kadar açıklama fazla bile

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,646
İsim
Volkan

xFxem

80+ Bronze
Dahası