Normal intel içinİ3 9100f işlemcim var. PUBG oynarken 85 dereceyi görüyor. Üzerinde stok fanı var. Bu değer ne kadar sıkıntılı, uygun fiyatlı bir işlemci soğutucu öneriniz var mı?
DiscordNormal intel için
Intel için normal.
Normal intel için
Gayet normal.
Elinizde imkan varsa Ekstra soğutucu almanızı öneririm.Teşekkürler cevaplarınız için. Sizce stok fanla devam etmeli miyim peki?
Soğutucu alma sakın. Para biriktir o işlemciyi ve anakartı sat. AMD al.Teşekkürler cevaplarınız için. Sizce stok fanla devam etmeli miyim peki?
Hocam sakin olunSoğutucu alma sakın. Para biriktir o işlemciyi ve anakartı sat. AMD al.
böyle bir imkanım olsa keşke benim de ilk isteğim bu ama maalesef yakın zamanda yapamam bunuSoğutucu alma sakın. Para biriktir o işlemciyi ve anakartı sat. AMD al.
uygun fiyatlı bir öneriniz var mı?Elinizde imkan varsa Ekstra soğutucu almanızı öneririm.
Ama soğutucu almak yerine para biriktir.böyle bir imkanım olsa keşke benim de ilk isteğim bu ama maalesef yakın zamanda yapamam bunu
T6 Ultra öneririm.böyle bir imkanım olsa keşke benim de ilk isteğim bu ama maalesef yakın zamanda yapamam bunu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
uygun fiyatlı bir öneriniz var mı?
rx 570 ekran kartım ile birlikte kullanabileceğim işlemci ve anakart öneriniz nedir peki? dediğinizi düşünebilirim fiyatlara göreAma soğutucu almak yerine para biriktir.