i3 9100F alınır mı ?

ubpatron

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba dostlar,

Bayadır piyasadan uzağım. Ryzen serisini kaçırdım. Elde olan bilgisayarı satınca tekrardan aramaya girdim. İntel serisi hiç önerilmiyor bu aralar ama Ryzen serisiyle arasında aşırı fiyat farkı var. Benim oynadığım oyunlar hep belli CS:GO, PubG, Valorant gibi oyunlar. Birde web tasarım ve kodlamayla uğraşıyorum. i3 9100F almak mantıklı mıdır ?

Merhaba dostlar,

Bayadır piyasadan uzağım. Ryzen serisini kaçırdım. Elde olan bilgisayarı satınca tekrardan aramaya girdim. İntel serisi hiç önerilmiyor bu aralar ama Ryzen serisiyle arasında aşırı fiyat farkı var. Benim oynadığım oyunlar hep belli CS:GO, PUBG, Valorant gibi oyunlar. Birde web tasarım ve kodlamayla uğraşıyorum. i3 9100F almak mantıklı mıdır ?
hiç gelecek vaad eden bir işlemci değil sizin tam bütçe nedir acaba daha yardımcı oluruz

Merhaba dostlar,

Bayadır piyasadan uzağım. Ryzen serisini kaçırdım. Elde olan bilgisayarı satınca tekrardan aramaya girdim. İntel serisi hiç önerilmiyor bu aralar ama Ryzen serisiyle arasında aşırı fiyat farkı var. Benim oynadığım oyunlar hep belli CS:GO, PUBG, Valorant gibi oyunlar. Birde web tasarım ve kodlamayla uğraşıyorum. i3 9100F almak mantıklı mıdır ?
dediğin kraterlere bakarsak mantıklı değil. bütceni söyler misin

Merhaba dostlar,

Dostum işlemci 4 core 4 thread çok kötü ama zorluyacak bişi yapmiyacak gibisin alınır

Gerçekten çok çok düşük bütçe var ve para sadece ona yetiyor ise alınabilir. Fiyat Rakibi ryzen 3 1200'e göre iyi.
İleride yükseltme yaparım dersen kesinlike önermem. Ölü soket

Bütçe buna yetiyorsa alınabilir

Bütçeni söyle yardımcı olayım.

Arkadaşlar ben yarın buna 2080 veya 1650S takmayacağım. O kadar bir bütçem yok ve gerekte duymuyorum. Maksimum takacağım kart RX 570 olur. Bu işlemciden istediğim discordla beraber CS:GO oynamak.

1TB HDD
240 GB SSD
FSP 500W PSU

Elimde olanlar bunlar. Bütçe maksimum 2500 TL çok az da çıkabilir ama bu bütçeye bir şey çıkmaz.

i3 9100F alıp Inno3d 1650 super takarsan gider sanırım sana bu

Arkadaşlar ben yarın buna 2080 veya 1650S takmayacağım. O kadar bir bütçem yok ve gerekte duymuyorum. Maksimum takacağım kart RX 570 olur. Bu işlemciden istediğim discordla beraber CS:GO oynamak.

1TB HDD
240 GB SSD
FSP 500W PSU

Elimde olanlar bunlar. Bütçe maksimum 2500 TL çok az da çıkabilir ama bu bütçeye bir şey çıkmaz.
Bu fiyatta dediğin gibi i3 9100f bakman daha mantıklı olur.

Hatta bu aralar o kadar sıkışığım ki i3 9100F, anakart, 8GB RAM alıp. Elimde bulunan GTX 550Ti ile idare etme fikri bile var. Bu dolar kuru mahvetti piyasayı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,589
Üyeler
191,129
Son üye
Lxoraa
Geri