görüş mesafesi,dokular yüksekte kalan her şey düşükte 140-160 fps alıyorum. ağaç bina kırarken ve yapı yaparken bu 80-90 a düşüyor ve milisaniyelik donmalar yaşanıyor.Dostum fortnite da mesela ortalama hangi ayarda kaç FPS alıyorsun fight da felan ortalama olarak
fakat amd geçmek için anakartta değiştimrm gerekmiyor mu ?Intel geçme sakın.
Intel geçersen ilerde çok ama çok pişman olursun.görüş mesafesi,dokular yüksekte kalan her şey düşükte 140-160 fps alıyorum. ağaç bina kırarken ve yapı yaparken bu 80-90 a düşüyor ve milisaniyelik donmalar yaşanıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
fakat AMD geçmek için anakartta değiştimrm gerekmiyor mu ?
amd geçmem için anakartta değiştirmem gerekmiyor mu ama? şu an malasef bunun için bi bütçem yok. anakart ve işlemcimi 2. el olarak nasıl hızlıca satabilirim bi bilginiz var mı ?Intel geçersen ilerde çok ama çok pişman olursun.
benim sistemimi satıp alacağım ekran kartı o yüzden aynı
şöyle bi sistem topladım. sizce iyi mi ? ve bana uygun fiyatlı spu bulunan bir kasa önerisi yapabilir misiniz lütfen.
2600 yerine 1600 af al. Anakartı b450m yap. Gerekirse rami rgb almayıp fiyatı düşür.Alıntıyı görüntüle
şöyle bi sistem topladım. sizce iyi mi ? ve bana uygun fiyatlı spu bulunan bir kasa önerisi yapabilir misiniz lütfen.
Dostum işlemci olarak @KaanCK nın dediği gibi 1600AF al anakartı B450 çipsetli olan bir anakartla değiştir.Alıntıyı görüntüle
Vatan'da var. 12nm Versiyonu yani AF.1600 af yi nedn hiçbir yerde bulamıyorum?
9100f nasıl rx 570 e darboğaz yapıyor açıkla banaBüyük ihtimalle darboğaz ile alakalı.
bende bilmiyorum aslında yapmaması gerekiyor. ama fortnite ve fifa da ara ara donmalar meydana geliyor. aslına baktığımızda ekran işlemci ekran kartını çok güzel besliyor olması lazımdı. bilmiyorum belkide format atmam lazım ?9100f nasıl rx 570 e darboğaz yapıyor açıkla bana