AMD VSR üzerinden 2K çözünürlük ile kullanmayı deneyebilirsiniz. 1080p de ciddi darboğaz olabilir.i3 9100f işlemcim var sistemime rx6600 xt almak istiyorum darboğaz yapıcağından eminim ama ilerde anakart ve işlemcimi yükselticem şimdiden rx6600 almalımıyım
sonraki alıcağım işlemci r7 serisi olabilir
Tek tek toplamak yerine üstüne para bulup sistem alın. Ben yaptım siz yapmayın hocam. 13 14 binlik sistem 10 bine bulursunuz örnegin.Bende ekran kartı aldim 6500xt 1200af ile.Darbogaz canını sıkıyordu. Islemci fps dayalı oyunlarda. Sonra işlemci anakart derken toplu sistemden pahalı tutacagi icin vazgectim
bi ekran kartım kaldıTek tek toplamak yerine üstüne para bulup sistem alın. Ben yaptım siz yapmayın hocam. 13 14 binlik sistem 10 bine bulursunuz örnegin.Bende ekran kartı aldim 6500xt 1200af ile.Darbogaz canını sıkıyordu. Islemci fps dayalı oyunlarda. Sonra işlemci anakart derken toplu sistemden pahalı tutacagi icin vazgectim sistem aldım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Acelen yoksa sistemini sat. Toplu sistem al her zaman tek tek toplamak daha maliyetli.
Siz bilirsiniz hocamda darbogaz ciddi anlamda can sıkıyor.Düşün 6500xt var fps oynuyamiyorsun rise online 10-30 fps aliyordum. Bilgisayardan sogutuyor.bi ekran kartım kaldı
cs-valo tarzı oyunlar oynuyorum ani fps düşüşleri olur mu yada ort kaç fps alırımSiz bilirsiniz hocamda darbogaz ciddi anlamda can sıkıyor.Düşün 6500xt var fps oynuyamiyorsun rise online 10-30 fps aliyordum. Bilgisayardan sogutuyor.