i3 9100f ve rx6600xt

astaqq

80+
Reaksiyon skoru
34
i3 9100f işlemcim var sistemime rx6600 xt almak istiyorum darboğaz yapıcağından eminim ama ilerde anakart ve işlemcimi yükselticem şimdiden rx6600 almalımıyım
sonraki alıcağım işlemci r7 serisi olabilir

Alabildiğinin en iyisi al bence, tabii kesin upgrade yapacaksan.

Ne kadar süre sonra alacaksınız?
Ekran kartlarının düşme hızı azalsa da hala düşüyor. Bekleyebilirsiniz eğer 1-2 ay sonra alacaksanız.

Deli gibi darboğaz yapar hocam. İşlemci yükselitceksen tabii ki en iyisini al ekran kartı için

i3 9100f işlemcim var sistemime rx6600 xt almak istiyorum darboğaz yapıcağından eminim ama ilerde anakart ve işlemcimi yükselticem şimdiden rx6600 almalımıyım
sonraki alıcağım işlemci r7 serisi olabilir
AMD VSR üzerinden 2K çözünürlük ile kullanmayı deneyebilirsiniz. 1080p de ciddi darboğaz olabilir.

Tek tek toplamak yerine üstüne para bulup sistem alın. Ben yaptım siz yapmayın hocam. 13 14 binlik sistem 10 bine bulursunuz örnegin.Bende ekran kartı aldim 6500xt 1200af ile.Darbogaz canını sıkıyordu. Islemci fps dayalı oyunlarda. Sonra işlemci anakart derken toplu sistemden pahalı tutacagi icin vazgectim sistem aldım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Acelen yoksa sistemini sat. Toplu sistem al her zaman tek tek toplamak daha maliyetli.

Tek tek toplamak yerine üstüne para bulup sistem alın. Ben yaptım siz yapmayın hocam. 13 14 binlik sistem 10 bine bulursunuz örnegin.Bende ekran kartı aldim 6500xt 1200af ile.Darbogaz canını sıkıyordu. Islemci fps dayalı oyunlarda. Sonra işlemci anakart derken toplu sistemden pahalı tutacagi icin vazgectim
Tek tek toplamak yerine üstüne para bulup sistem alın. Ben yaptım siz yapmayın hocam. 13 14 binlik sistem 10 bine bulursunuz örnegin.Bende ekran kartı aldim 6500xt 1200af ile.Darbogaz canını sıkıyordu. Islemci fps dayalı oyunlarda. Sonra işlemci anakart derken toplu sistemden pahalı tutacagi icin vazgectim sistem aldım.

Acelen yoksa sistemini sat. Toplu sistem al her zaman tek tek toplamak daha maliyetli.
bi ekran kartım kaldı

Siz bilirsiniz hocamda darbogaz ciddi anlamda can sıkıyor.Düşün 6500xt var fps oynuyamiyorsun rise online 10-30 fps aliyordum. Bilgisayardan sogutuyor.
cs-valo tarzı oyunlar oynuyorum ani fps düşüşleri olur mu yada ort kaç fps alırım

peki size göre hangi işlemci ve anakartı tercih etmeliyim

Son düzenleme:
Çok anlamiyorum bende konu acarsaniz diger arkadaslar yardimci olur hocam butcenize göre

Geri