İ3 ile darboğaz yapmayan ekran kartı?

CPU-Z diyoruz ama?
1754837347511.webp

troll ya bu

Darboğaz drop ya da crash yapan bir durum değil yav
Sisteminde en düşük kalan parça ne ise en fazla onun kadar performans alırsın 6800 XT ekran kartı ile 8. Nesil i3 işlemcide sana darboğazı yani performans limitini işlemcin verir.
Performansini arttırmak istiyorsan işlemcini yükseltmelisin ekran kartını değil eğer şuan yeni işlemci alacak durumun yoksa böyle kullanmaya devam et fırsat bulunca değişirsin

CPU-Z diyoruz ama?
Biri özelden de yazdı bu konuyu bakacağım dedim ama yapmayı bilmiyorum yarın bilgisayarcıya sorabilirim bu kadar önemliyse.

Ama özeldeki konuşmalardan anladığım kadarıyla bu program sadece işlemci bilgilerini göstermeye yarıyor benim sorunla bunun ne alakası var onu da çözemedim.

Biri özelden de yazdı bu konuyu bakacağım dedim ama yapmayı bilmiyorum yarın bilgisayarcıya sorabilirim bu kadar önemliyse.

Ama özeldeki konuşmalardan anladığım kadarıyla bu program sadece işlemci bilgilerini göstermeye yarıyor benim sorunla bunun ne alakası var onu da çözemedim.
İndirince bilgiler geliyor ekrana

Çok alakası var ayrıca sende 6800XT varsa

?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,571
Üyeler
183,137
Son üye
1stanbuL
Geri