Yardım i5-11400F için anakart önerir misiniz?

wake up to reality

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,193
Bütçe
1500
-Sıfır ya da 2. el fark etmez. (2. el olursa İstanbul'dayım ya da satıcı param güvendeyle satıyorsa öyle de alabilirim.)
-4 ram slotu olursa daha iyi olur ama 2 slot da olur.
-Birkaç tane SYS fan girişi bulunursa iyi olur.
-RGB desteklemeli.
-Bütçe az daha arttırılabilir. (Anakart bütçenin altında da olabilir)
-OC ile falan işim yok.
-Ramlerim 8x2 3200MHZ
Vatan'dan 2050TL'ye 11400F aldım ama elimde anakart yok bu sebeple anakarta ihtiyacım var. Hangi anakartı almalıyım?

-Sıfır ya da 2. el fark etmez. (2. el olursa İstanbul'dayım ya da satıcı param güvendeyle satıyorsa öyle de alabilirim.)
-4 ram slotu olursa daha iyi olur ama 2 slot da olur.
-Birkaç tane SYS fan girişi bulunursa iyi olur.
-RGB desteklemeli.
-Bütçe az daha arttırılabilir. (Anakart bütçenin altında da olabilir)
-OC ile falan işim yok.
-Ramlerim 8x2 3200MHZ
Vatan'dan 2050TL'ye 11400F aldım ama elimde anakart yok bu sebeple anakarta ihtiyacım var. Hangi anakartı almalıyım?
Daha iyisi varmı bu fiyata https://www.epey.com/anakart/asrock-b560m-pro4-ac.html burda gözükmüyor

Asusun PRIME B560M-K modeline bakabilirsiniz belirttiğiniz bütçede.

Daha iyisi varmı bu fiyata https://www.epey.com/anakart/asrock-b560m-pro4-ac.html burda gözükmüyor
Asrock cuma günü 1350 ye aldım. Tekrar o fiyata düşmez sanırım ama 1550 ye de alınır.
Profilimde kasanın resmini atmıştım bakabilirsin. Yarinda inceleme konusu hazirlayacagim

Asrock cuma günü 1350 ye aldım. Tekrar o fiyata düşmez sanırım ama 1550 ye de alınır.
Profilimde kasanın resmini atmıştım bakabilirsin. Yarinda inceleme konusu hazirlayacagim
Vaay düşmüş fiyatı ama bende bu sefer alacak yerim kalmadı. Kart ekstresi geçsin bir tane sistem alıcağım eski. Yoksa ben bunu dayanamam toplayan kadar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,740
Üyeler
184,677
Son üye
Duezj
Geri