İ5 11400F RTX 3050 8GB?

14 den aza 3070 sistem alırsın

Kazikta hocam, fpste memnun eder mi, zaruriyetten alırsam eger
dostum anlatamadım herhalde 16k ya kendin rx6700xt li makina toplarsın zaten hatta eger kasa almayıp sonraya ertelersen 3080 li makina toplarsın

kazık ve 3050 alınmaz

dostum anlatamadım herhalde 16k ya kendin rx6700xt li makina toplarsın zaten hatta eger kasa almayıp sonraya ertelersen 3080 li makina toplarsın
kazık ve 3050 alınmaz
3050 8gb oynadığın oyunlara yetiyorsa memnun eder
Ekran kartsız 8 e bırakırsa al . Sonra o ekran kartını satsın sen de git 6-7 bin liraya rx6700 al . Ya da rtx3060 ...
Herkese teşekkür ederimde, Bilgisayar toplamayi hiç bilmem yani parça uyumu bilirim oda youtube fps testlerinden, hayatım boyunca hiç bilgisayar toplamadım, arkadaş dedi kasa var Bi tane verim sana win11 falanda kurmuş, kazıklanmak bahane, sistemi evine gidip test ettim bir sorunu yok, colorful igame 8gb 3050 beyaz var, i5 11400f baktım denedim, cs ve lol harici hiçbir oyun oynamıyorum.

Herkese teşekkür ederimde, Bilgisayar toplamayi hiç bilmem yani parça uyumu bilirim oda youtube fps testlerinden, hayatım boyunca hiç bilgisayar toplamadım, arkadaş dedi kasa var Bi tane verim sana win11 falanda kurmuş, kazıklanmak bahane, sistemi evine gidip test ettim bir sorunu yok, colorful igame 8gb 3050 beyaz var, i5 11400f baktım denedim, cs ve lol harici hiçbir oyun oynamıyorum.
Fiyatta biraz gğzellik yapsın alınır

Ya hocam benim dediğimi yaparsanız ekrannkartı takması zaten en kolay olan olay . Port en açıkta onu çıkarıp kendinizinkini takcaksınız . Ama yine de 13-13.5 gibi fiyatlara bırakıyorsa al .

16? yerinde olsam o kişiye bir daha arkadaşım demem. sen bilgisizsin diye seni dolandırmaya çalışıyor. max 10-11 verilir. fazlası tamamen paranı çöpe atmak olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,615
Üyeler
174,203
Son üye
alperr35
Geri