intellerde ısı durumu yaşanmıyor bence gerekte yok boşa masraf yapmayın bence oyundaki ısı dereceleri ve boştaki dereceleri söylerseniz lazımsa almanız gerekli derimAklımda cooler master ml120l sıvı soğutucu var kule tipi pek kaba olduğu için istemiyorum alınır mı? veya önerilerinizi alabilirim kule tipide en son çare
Oyunlarda 65w değerini çok geçmiyor zaten. Ki çoğu testte bu gözüküyor. Stok soğutucu kullananlar baya var.intellerde ısı durumu yaşanmıyor bence gerekte yok boşa masraf yapmayın bence oyundaki ısı dereceleri ve boştaki dereceleri söylerseniz lazımsa almanız gerekli derim
Daha sistemi almadım ama araştırmalarıma göre stok fan yetersiz deniyor o yüzden bende küçük Bi sıvı soğutma almaya karar verdimintellerde ısı durumu yaşanmıyor bence gerekte yok boşa masraf yapmayın bence oyundaki ısı dereceleri ve boştaki dereceleri söylerseniz lazımsa almanız gerekli derim
Sıvı soğutma gereksiz olur bu işlemciye. Kule tipi al geç.Daha sistemi almadım ama araştırmalarıma göre stok fan yetersiz deniyor o yüzden bende küçük Bi sıvı soğutma almaya karar verdim
Arkadaşımın dediği gibi fazla ısınma olmuyor ama illa alacaksan Gammax200t öneririm ben memnunum.intellerde ısı durumu yaşanmıyor bence gerekte yok boşa masraf yapmayın bence oyundaki ısı dereceleri ve boştaki dereceleri söylerseniz lazımsa almanız gerekli derim
Anladım hocam teşekkür ederimSıvı soğutma gereksiz olur bu işlemciye. Kule tipi al geç.
İşlemcin nedirArkadaşımın dediği gibi fazla ısınma olmuyor ama illa alacaksan Gammax200t öneririm ben memnunum.
İ5 10400FAnladım hocam teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşlemcin nedir
Dandik bir şey bile alsan yeterli. Kule tipi olsun yeter.11400f var ben de de apex Legends da 70 75 derece sıcaklık var kule tipi ne önerirsiniz