Neler Yeni

İ5 11400h Rtx3050 (4gb) laptop durduk yere 2-3 saniye donuyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Muhammed Yakup Okçu
Başlıkta da belirttiğim gibi bilgisayar 2-3 saniye takılı kalıyor ondan sonra devam ediyor çalışmaya 5 dakikada 1 bu böyle devam ediyor RAM ve ssd ye health chechk yaptım hiçbir sorun göremedim çözümü nedir acaba yardımcı olursanız sevinirim

Aykut D.

80+ Gold
Ram kaç gb

Aykut D.

80+ Gold

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Anıl Aykın
Başlıkta da belirttiğim gibi bilgisayar 2-3 saniye takılı kalıyor ondan sonra devam ediyor çalışmaya 5 dakikada 1 bu böyle devam ediyor RAM ve ssd ye health chechk yaptım hiçbir sorun göremedim çözümü nedir acaba yardımcı olursanız sevinirim
Bunu masaüstünde mi yapıyor sadece yoksa oyunda vesaire her anda mı yapıyor ve şarja takılıyken de oluyor mu yoksa sadece bataryadayken mi böyle oluyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Muhammed Yakup Okçu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şarjda ve herşeyde
Bunu masaüstünde mi yapıyor sadece yoksa oyunda vesaire her anda mı yapıyor ve şarja takılıyken de oluyor mu yoksa sadece bataryadayken mi böyle oluyor?
yapıyor bunu google da lol de metro da herşeyde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu donma yaşandığında % kaç kullanıyordu?
Sanırım %32 falan dı ama operagx de 10fast finger sitesindeydim arkada sadece steam açıktı başka bi program açık değildi operadan çıktıktan sonra bile ana ekranda sorun devam etti mouse falan hareket ediyor ama tıklıyon çalışmıyordu donduğunda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,080,399
Üyeler
171,747
Son üye
yusufbasolllll
Top Bottom