İ5 12400F + 3060 12GB SİSTEM ALACAĞIM TAVSİYE VE ÖNERİ

Hazır sistem neden tercih etmiyorsun daha uyguna geliyor bu şekilde pahalı

18.000 TAKSİTLE 19.000 CİVARI
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

HAZIR SİSTEMİ ÖZELLEŞTİRDİM.
Hocam link atar mısınız. Sistem hazır da olsa pahalıya gelmiş. Yani b660m-k zaten gereksiz. H610 serisinden bir anakart da işinizi görecektir. ki aynı fiyata b660m-a var çok daha iyi bir anakart. Sıfırdan daha iyi sistem bi tık daha ucuza toplanır

Hocam link atar mısınız. Sistem hazır da olsa pahalıya gelmiş. Yani b660m-k zaten gereksiz. H610 serisinden bir anakart da işinizi görecektir. ki aynı fiyata b660m-a var çok daha iyi bir anakart. Sıfırdan daha iyi sistem bi tık daha ucuza toplanır

NORMALDE 16.000 SİSTEM. BEN SSD - ANAKART VE PSU EKLEDİM VE GEREKLİ Mİ GEREKSİZ Mİ BU YÜZDEN BURDAYIM

NORMALDE 16.000 SİSTEM. BEN SSD - ANAKART VE PSU EKLEDİM VE GEREKLİ Mİ GEREKSİZ Mİ BU YÜZDEN BURDAYIM
Hepsi gereksiz. Sistem bu haliyle ideal. 1 tb yapın derdim ama 2. ssd fiyatına 1 tb yapılıyor. Özelleştirmeler berbat fiyat anlamında.

Sistemin fiyatı zaten iyi değil pek.

Hepsi gereksiz. Sistem bu haliyle ideal. 1 tb yapın derdim ama 2. ssd fiyatına 1 tb yapılıyor. Özelleştirmeler berbat fiyat anlamında.

Sistemin fiyatı zaten iyi değil pek.
SİSTEM ÖNERİNİZ VAR MI YA DA BU ŞEKİLDE ALSAM 2. BİR M.2 SSD EKLEYEBİLİR MİYİM KASAYA

SİSTEM ÖNERİNİZ VAR MI YA DA BU ŞEKİLDE ALSAM 2. BİR M.2 SSD EKLEYEBİLİR MİYİM KASAYA
?

Son düzenleme:

?
Pek sistem araştırmıyorum. Diğer arkadaşlar daha iyi yardımcı olurlar. Benim şimdi önerebilmem için her siteye girip bakmam lazım fiyatlara ona göre aralarından en uygun gördüğümü göndermem lazım. Böyle de illaki gözümden kaçar. Sürekli takip etmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,094
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri