Stok soğutucu yetersizdir yada termal macun kurumuştur yada bilgisayarında cok fazla ağır şeyler yüklüdüdİNTEL i5 12400f işlemcim var ve ağır bir yük bindirmesem bile 100 dereceleri görüyor. Bana hiç normal gelmedi neden olabilir?
100 ne lan napıyon, yok kanka normal değil sıvı soğutucu çek bitane ben ls520 alcam şimdi bendede i5-12400f varİNTEL i5 12400f işlemcim var ve ağır bir yük bindirmesem bile 100 dereceleri görüyor. Bana hiç normal gelmedi neden olabilir?
Sistemi yeni aldım 1-2 hafta önceStok soğutucu yetersizdir yada termal macun kurumuştur yada bilgisayarında cok fazla ağır şeyler yüklüdüd
100 ne lan napıyon, yok kanka normal değil sıvı soğutucu çek bitane ben ls520 alcam şimdi bendede i5-12400f
Bence de normal degil arkada sadece mt2 açıktı100 ne lan napıyon, yok kanka normal değil sıvı soğutucu çek bitane ben ls520 alcam şimdi bendede i5-12400f var
Kanka bu işlemciyi sogutacak uygun fiyatta güzel bi sıvı ya da kule tipi sogutucu biliyor musun ya100 ne lan napıyon, yok kanka normal değil sıvı soğutucu çek bitane ben ls520 alcam şimdi bendede i5-12400f var
kanka dedimya ben şimdi ls520 alacağım indirimde 2k, kule tipi diyosan phantom spirit argbsiz 1600 argbli 1700 ama bende işlemcinde bi sorun var virüs felan ihtimali yüksek ben render felan yaptım oyun yaptım 75i geçmemiştir bi sıkıntı var sende kontrol etSistemi yeni aldım 1-2 hafta önce
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bence de normal degil arkada sadece mt2 açıktı
Kanka bu işlemciyi sogutacak uygun fiyatta güzel bi sıvı ya da kule tipi sogutucu biliyor musun ya
dostum bende de aynı işlemci vardı 1.5 yıldır kullanıyodum işlemci hafif bi oyundaayken bile 100 dereceleri görüyordu kasanın içini ve cok hafif fanı temizledim 80 derecelere düştü daha sonra termal macun bakım falan yaptırdım 65-70 derecelerde şuan sıkıntı yokİNTEL i5 12400f işlemcim var ve ağır bir yük bindirmesem bile 100 dereceleri görüyor. Bana hiç normal gelmedi neden olabilir?
tamamdır teşekkürlerkanka dedimya ben şimdi ls520 alacağım indirimde 2k, kule tipi diyosan phantom spirit argbsiz 1600 argbli 1700 ama bende işlemcinde bi sorun var virüs felan ihtimali yüksek ben render felan yaptım oyun yaptım 75i geçmemiştir bi sıkıntı var sende kontrol et
bence de yeniyken bu degerler abartı hocam o zaman bi kontrol edeyim teşekkür ederimdostum bende de aynı işlemci vardı 1.5 yıldır kullanıyodum işlemci hafif bi oyundaayken bile 100 dereceleri görüyordu kasanın içini ve cok hafif fanı temizledim 80 derecelere düştü daha sonra termal macun bakım falan yaptırdım 65-70 derecelerde şuan sıkıntı yok
yeni almışken böyle oluyorsa bence fanı düzgün oturtmamışlardır termal macunu falan yanlış sürmüşlerdir imkansız bu kadar fazla olması bence
Sıvı soğutucu alma boşa gider o kadar güçlü bir işlemci değil hava soğutma al çok daha efektif olur hem bütçe azalır hem görüntüyüde güzelleştirebilirsin çünkü büyük kasalara 2 fanli sıvı sogutuculat yakışmıyor 3 fanlılarda pahalı kule tipi guzel is yapan birane alabilirsinSistemi yeni aldım 1-2 hafta önce
Kanka bu işlemciyi sogutacak uygun fiyatta güzel bi sıvı ya da kule tipi sogutucu biliyor musun ya
https://www.akakce.com/islemci-sogu...sports-duo-cpu-sogutucu-fiyati,462577085.html çoğu 240mm sıvı soğutmadan iyi hava akışını düzgün yaparsanSistemi yeni aldım 1-2 hafta önce
ryzen 7 7800x3d için sıvı soğutucu mu lazim hava sogutma olmaz mıSıvı soğutucu alma boşa gider o kadar güçlü bir işlemci değil hava soğutma al çok daha efektif olur hem bütçe azalır hem görüntüyüde güzelleştirebilirsin çünkü büyük kasalara 2 fanli sıvı sogutuculat yakışmıyor 3 fanlılarda pahalı kule tipi guzel is yapan birane alabilirsin
o işlemciye sıvı soğutma daha iyi olabilir hocamryzen 7 7800x3d için sıvı soğutucu mu lazim hava sogutma olmaz mı