İ5 12400F İŞLEMCİ 80 DERECELERİ GÖRÜYOR

max 85 derece görebilir sıkıntı olmaz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

v2 modelini aldım aslında hocam. iyi bir performans vereceğini düşünüyorum açıkçası
Ucuza aldıysanız güzel. Performansı çokta kötü değil. Fakat sesli çalışıyor dediğim gibi.

Alıyorken hazır sıvı sogutucu alayım fazla olsun demek mantıklımı yoksa attıgım kule tipi gayette yeterli olur mu şu
Birde bu sesli çalışıyor mu bilginiz var mı ses benim için aşırı tedirgin edici bir şey

Alıyorken hazır sıvı sogutucu alayım fazla olsun demek mantıklımı yoksa attıgım kule tipi gayette yeterli olur mu şu
Birde bu sesli çalışıyor mu bilginiz var mı ses benim için aşırı tedirgin edici bir şey
Ses konusunda ben yorum yapmayım. Fakat sizin işlemcinize kule tipi yeterli. Fakat ben sonradan işlemcimi yükseltebilirim diyosanız sıvı soğtucu her zaman önerimdir.

stock fan yetersiz. değişmeniz lazım.

Daha düşük bir fiyat bulamadım hocam
Bu fiyata aldıysan pahalı reis. onun hafif üstüne daha iyi soğutucular var.

https://www.amazon.com.tr/dp/B0991Y...333&creativeASIN=B0991Y56R1&linkCode=asn&th=1 Bahsettiğiniz sıvı sogutucu bumu tam olarak birde her kasaya uyum sağlıyor mu bunu alıpta kasaya sıgdırmama durumu olmasın da
Kasan ne hocam?

Bu fiyata aldıysan pahalı reis. onun hafif üstüne daha iyi soğutucular var.
Cooler master'in ne eksiği var hocam bu markalardan?

Kasan ne hocam?

hocam çok eskiden aldıgım bir kasa ismini tam olarak bilmiyorum üst kısımda 2 ön kısımda 2 fan yeri var bu üst kısım boş oraya sıvı sogutucu otururmuki acaba

https://www.amazon.com.tr/dp/B0991Y...333&creativeASIN=B0991Y56R1&linkCode=asn&th=1 Bahsettiğiniz sıvı sogutucu bumu tam olarak birde her kasaya uyum sağlıyor mu bunu alıpta kasaya sıgdırmama durumu olmasın da
Bu model uymuyor galiba. 240R V2 modeli "out of the box" şeklinde uyuyor. herhangi bir kite ihtiyacın yok.

Kasan ne hocam?

Daha eski bir soğutucu. Performansı daha zayıf. daha sesli çalışıyor. fanları daha zayıf.

hocam çok eskiden aldıgım bir kasa ismini tam olarak bilmiyorum üst kısımda 2 ön kısımda 2 fan yeri var bu üst kısım boş oraya sıvı sogutucu otururmuki acaba
Hocam kasa modeli ve uyum çok önemli. Aldığında elinde patlar dikkatli al.

Bu model uymuyor galiba. 240R V2 modeli "out of the box" şeklinde uyuyor. herhangi bir kite ihtiyacın yok.

Daha eski bir soğutucu. Performansı daha zayıf. daha sesli çalışıyor. fanları daha zayıf.
Kaç derecelik farktan bahsediyoruz peki hocam

Geri