Neler Yeni

i5-12400F ve 4060lı sistem alınır mı? linki bıraktım

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
volkan
Son düzenleme:

proxcis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Semih Aydın
Bütçeyi 25-30k bandına artırman mümkün değilse alınır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
volkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
en max 25k çıkabilirim cünkü daha monitor klavye mouse kulaklık alıcam normalde 35k bütçem var ama saydıklarım 10k tutuyo zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

bide çok yüksek bi sistem istemiyorum popüler oyunu orta grafikte kafi şekilde rahat rahat oynatsın valodur csdir gta5 pubg devour felan işte

proxcis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Semih Aydın
en max 25k çıkabilirim cünkü daha monitor klavye mouse kulaklık alıcam normalde 35k bütçem var ama saydıklarım 10k tutuyo zaten
O zaman bu sistemi alabilirsin ya da yazılım, video editör vs gibi bir işte kullanmayacaksan AMD İşlemcili RTX kartlı bir sistem alırsan çok daha iyi olur.
İntellerde işlemci güçlendirirken çok paraya kıyıyoruz ve çok yüksek verimler alamıyoruz.
Bunun için Ryzen 5600 serisi bir işlemci ile başlayıp 4060 - 4060ti bir sistem kovalanabilir.
Atıyorum 8 ay sonra işlemci yetmediğinde Ryzen 5 7500f e yükseltirsin gibi.

Düzenleme: Orta segment bişiy istiyorsan bu pc senliktir

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
volkan
O zaman bu sistemi alabilirsin ya da yazılım, video editör vs gibi bir işte kullanmayacaksan AMD İşlemcili RTX kartlı bir sistem alırsan çok daha iyi olur.
İntellerde işlemci güçlendirirken çok paraya kıyıyoruz ve çok yüksek verimler alamıyoruz.
Bunun için Ryzen 5600 serisi bir işlemci ile başlayıp 4060 - 4060ti bir sistem kovalanabilir.
Atıyorum 8 ay sonra işlemci yetmediğinde Ryzen 5 7500f e yükseltirsin gibi
bende zaten 5600 işlemci düsünüyorum ama bu fiyat aralığında bulduğum sistemler beni tatmin etmiyor eğer senin önerebileceğin bi sistem varsa mutlu olurum en fazla 25k çıkabilirim sadece oyun oynanacak bi sistem olacak dediğim gibi oyun oynanacak ve ultra grafik sevdam yok orta grafiklerde akıcı rahat rahat oynatsın yeter

Emardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
Emircan Doğankaya
sistemde sadece corsairin 16gb ramini ve kioxia 1tb ssd değistirdim

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
volkan

Emardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
Emircan Doğankaya
bu çok daha iyimiş aklıma takılan sıvı soğutucu almalımıyım ram markası değişmelimi çünkü çok görmediğim bi marka ssdyide 1tb çekilmelimi
Sıvı soğutucuya gerek yok, kule tipi soğutucu al iş görür, ramler değişse iyi olur aynen ama idare eder, 1tb yer sıkıntısı illa çekersin yaparsan güzel olur maddi sorun olursa ilerde alırsın bişi olmaz ama

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
volkan
Sıvı soğutucuya gerek yok, kule tipi soğutucu al iş görür, ramler değişse iyi olur aynen ama idare eder, 1tb yer sıkıntısı illa çekersin yaparsan güzel olur maddi sorun olursa ilerde alırsın bişi olmaz ama
kule tipi soğutucu nasıl yapıcam yardımcı olma şansın varmı

Emardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
Emircan Doğankaya

Emardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru