İ5 12400f'in amd'deki muadili nedir?

Peki intel mi yoksa amd mi almalıyım ekran kartı rx6600xt
Maliyet açısından AMD anakartla beraber daha ucuza gelir intelin anakartları daha pahalı lga 1700 lerin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İlla şunu al diyemem amd daha fiyat performans ve saf güç olarak öndedir ama yazılımı o kadar stabil değil wattman hatası alan kişiler var nvidia da gereksiz pahalı sıfır almayı düşünmüş olsam nvidia almazdım ben açıkcası
İşlemci olarak sormuş bu arada wattman hatasını 6000 serisinde hiç alan görmedim bitek 6600 hariç XT de ve sonrasında öyle bir sorun yok

Maliyet açısından AMD anakartla beraber daha ucuza gelir intelin anakartları daha pahalı lga 1700 lerin

İşlemci olarak sormuş bu arada eattman hatasını 6000 serisinde hiç alan görmedim bitek 6600 hariç XT de ve sonrasında öyle bir sorun yok
Yanlış okumuşum benim arkadaşım 6700xtyle wattman sorunu yaşıyor yok denemez yani

Yanlış okumuşum benim arkadaşım 6700xtyle wattman sorunu yaşıyor yok denemez yani
Driverını değiştirirse çözülür yada custom driverla çözülebilir bu hatanın denk gelmesi çok düşük bir ihtimal tabi bütçesi varsa 3060 ti alınabilir en iyi kart

Saf güç olarak r5 5600 bile i5 12400f'ten iyidir. Ama tekli çekirdek ve önbellek gibi özelikleriyle İntel biraz daha güçlüdür. Aslında sistemi ne olarak (iş veya oyun olarak) kullanacağınıza bağlı işlemci ihtiyacınız değişebilir.

Driverını değiştirirse çözülür yada custom driverla çözülebilir çok az bir ihtimal tabi bütçesi varsa 3060 ti alınabilir en iyi kart
Driverla hallettik gibi bakalım ama ben 3070 kullanıyorum güç olarak amdyi daha çok beğeniyorum yalan yok :)

Driverla hallettik gibi bakalım ama ben 3070 kullanıyorum güç olarak amdyi daha çok beğeniyorum yalan yok :)
Fiyat performans olarak tam bir gariban dostu ancak bu AMD kötü kavramını zihinlerden silmek için kendilerini kanıtlayıp sağlam reklam yapmaları gerek

Daha ekran kartını almadım 3060ti mı almalıyım
Bütçe sıkıntın yoksa 12400f veya 5600x le çok güzel olur ama bütçen kısıtlıysa rx6650xt de çok güzel kart indirimlerle 6500 e bulabilirsin hemde Asus dual serisi

Saf güç olarak r5 5600 bile i5 12400f'ten iyidir. Ama tekli çekirdek ve önbellek gibi özelikleriyle İntel biraz daha güçlüdür. Aslında sistemi ne olarak (iş veya oyun olarak) kullanacağınıza bağlı işlemci ihtiyacınız değişebilir.
L3 önbelleği 32mb 5600 ün nasıl intel daha güçlü ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,189
Üyeler
192,636
Son üye
revexserv
Geri