Neler Yeni

🔥İndirim i5 12600kf - 4060 25.000K

spaghettisosu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
Attila Alpaslan
hazır üflenmiş alıyorum ben fansız
arkaya da alaska wallpaper yapıştırdım bakıp bakıp soğuyor.
Çok mantıklı, ben wallpaperda koymadım kendi hayal ediyor soğuyor. Hatta bilgisayarım bile yok, hayal ediyorum beyin bedava değil mi ya, ufak overclockladım beyni şuan 4090'ım var, boşa para veriyorsunuz.

serhatkara34

80+ Bronze
x : O öyle bu böyle sende ne sistem var ?
y : Kanka bu ay geçsin alacağım
evdeki cihaz ;

image.jpeg

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Kürşat
1711211723699.png

TPU'daki veriye göre xx60/xx60ti olan kartlar

serhatkara34

80+ Bronze
Çok mantıklı, ben wallpaperda koymadım kendi hayal ediyor soğuyor. Hatta bilgisayarım bile yok, hayal ediyorum beyin bedava değil mi ya, ufak overclockladım beyni şuan 4090'ım var, boşa para veriyorsunuz.
20 tane ilanım 450 satışım var sahibindende kaç tane 4090 var incelemek istersen mesaj at profili atayım tırnak yersin ama kenarda :D

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Mete C. E.
bu arada gerçek fp hastaları bu kombini kaçırmaz,

i5 se i5 kendinden ocli

rtx piknik tüpü, egzoz ve yanmaya dayanıklı turboşaftlı -yangın tüpü haricidir-

üstüne gaming koltuk -4 metre çapında bağlanacak her yerde ergonomi-

tüplü ekrana bakmaktan kör olmuş loserları engellemek için özel rgbli gaming oda üstelik 3x Vernik Overlok makinesi

bu kombin varken buna para verilmez.

spaghettisosu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
Attila Alpaslan
20 tane ilanım 450 satışım var sahibindende kaç tane 4090 var incelemek istersen mesaj at profili atayım tırnak yersin ama kenarda :D
Benim demek istediğimi hiç anlamamışsın, o kadar 4090 alacağına biraz kitap alıp okusaydın, şu tartışmaya hiç girmemiş olurduk.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada gerçek fp hastaları bu kombini kaçırmaz,

i5 se i5 kendinden ocli

rtx piknik tüpü, egzoz ve yanmaya dayanıklı turboşaftlı -yangın tüpü haricidir-

üstüne gaming koltuk -4 metre çapında bağlanacak her yerde ergonomi-

tüplü ekrana bakmaktan kör olmuş loserları engellemek için özel rgbli gaming oda üstelik 3x Vernik Overlok makinesi

bu kombin varken buna para verilmez.
Okulumda i5 650 var tadına bakmıştım gerçekten çok güzel hele ocli versiyonu mükemmel bir şey, googleda 30 fps altına düşmüyor, özellikle şu köpek kulübesi beni benden aldı. Ellerine sağlık kral. Ama klavye maus rempege olmassa olmas.

Gülme atanlar niye gülme atıyor biz komik bir şey mi söylüyoruz 😡😡

serhatkara34

80+ Bronze
Benim demek istediğimi hiç anlamamışsın, o kadar 4090 alacağına biraz kitap alıp okusaydın, şu tartışmaya hiç girmemiş olurduk.

Okulumda i5 650 var tadına bakmıştım gerçekten çok güzel hele ocli versiyonu mükemmel bir şey, googleda 30 fps altına düşmüyor, özellikle şu köpek kulübesi beni benden aldı. Ellerine sağlık kral. Ama klavye mouse rempege olmassa olmas.

Gülme atanlar niye gülme atıyor biz komik bir şey mi söylüyoruz 😡😡
sen kendi demek istediğini anlamamışsın bence tekrar oku attığın yazıyı metin şentürk gibi okumuşsun sanırım kitapları

spaghettisosu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
Attila Alpaslan
sen kendi demek istediğini anlamamışsın bence tekrar oku attığın yazıyı metin şentürk gibi okumuşsun sanırım kitapları
Hayır bu arada benim dediğim doğru, benim bilgisayarım ne kadar güçlü sen biliyor musun??!? 14.nesil amd işlemcimi daha geçen nvidia anakartıma takıp 69,420 GHz'e overclockladım ve 100 volt çekiyor şuan. 32.nesil AOC ekran kartım o kadar güçlü ki herhangi bir yenileme hızını kaldırabiliyor bilgisayarım. Tabii bunları beslemesi için 128 TB DDR90 RAM'lerim DDR40 anakartımda sorunsuzca çalışıyor, 4 tane 3200 Voltluk güç kaynağım var ve hepsini 400 mm'lik sıvı soğutmayla soğutuyorum. Araştırmanı öneririm.

serhatkara34

80+ Bronze
Ben bu videoyu buraya bırakıyorum tekrar boş beleş adamların arasından sıyrılan bilgi sahibi olmak isteyen arkadaşlar bunu izleyip para vermeden aynı performansı alabilirler (4060 ile 4060ti performansı)

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Mete C. E.
Hayır bu arada benim dediğim doğru, benim bilgisayarım ne kadar güçlü sen biliyor musun??!? 14.nesil amd işlemcimi daha geçen nvidia anakartıma takıp 69,420 GHz'e overclockladım ve 100 volt çekiyor şuan. 32.nesil AOC ekran kartım o kadar güçlü ki herhangi bir yenileme hızını kaldırabiliyor bilgisayarım. Tabii bunları beslemesi için 128 TB DDR90 RAM'lerim ve 4 tane 3200 Voltluk güç kaynağım var ve hepsini 400 mm'lik sıvı soğutmayla soğutuyorum. Araştırmanı öneririm.
nvidia'nın yeni ceosu hüsnü şenlendirici olacak diyorlar

o zaman gidip gübretaş hissesi alabiliriz.

bu arada konu sahibi hakkını helal etsin, bu konudan o kadar çok faydalandım, o kadar çok bana kişisel gerilemem de etkili oldu ki diplomadan bölümü çıkartıp konu başlığını yazıp 4 yıl eğitim kısmına da 30 dk online eğitim yazdıracağım öyle bilgi dolu bir konu oldu,
emeğini geçenlerin elini ayağını seveyim.

spaghettisosu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
Attila Alpaslan
nvidia'nın yeni ceosu hüsnü şenlendirici olacak diyorlar

o zaman gidip gübretaş hissesi alabiliriz.

bu arada konu sahibi hakkını helal etsin, bu konudan o kadar çok faydalandım, o kadar çok bana kişisel gerilemem de etkili oldu ki diplomadan bölümü çıkartıp konu başlığını yazıp 4 yıl eğitim kısmına da 30 dk online eğitim yazdıracağım öyle bilgi dolu bir konu oldu,
emeğini geçenlerin elini ayağını seveyim.
RTX serisi bir ekran kartı olduktan sonra Nvidia/AMD umrumda değil, çünkü okullar 4 gün olmalı.
İnsanlar ekran kartı almamalı bu arada, eski emektar gt 710 kartına OC yapa yapa 4090'ı geçtim, durmak yok şuanda 90090 Ti Super seviyesine geldi.

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Mete C. E.
RTX serisi bir ekran kartı olduktan sonra Nvidia/AMD umrumda değil, çünkü okullar 4 gün olmalı.
İnsanlar ekran kartı almamalı bu arada, eski emektar gt 710 kartına OC yapa yapa 4090'ı geçtim, durmak yok şuanda 90090 Ti Super seviyesine geldi.
sadece 4dk lık video izleme ile kodlama yaparak gefore 4 64mb'ı rtx 4090 yapma,
Tek tek detaylı net bilgi, video sadece youtube premium ile açılıyor.

Yeterince anlaşılır. Boş beleş adamlar depozitolu tuborg içmesin.

Tefnut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
John Smith
Ben bu videoyu buraya bırakıyorum tekrar boş beleş adamların arasından sıyrılan bilgi sahibi olmak isteyen arkadaşlar bunu izleyip para vermeden aynı performansı alabilirler (4060 ile 4060ti performansı)

Avuç kadar ventus kartla oc stabil olmaz, olsaydı bile aynı tür bir OC yi 4060ti la yapar 4070 almaya gerek yok denirdi:) Abartmayın..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,595
Üyeler
167,523
Son üye
azizyıldırım1453
Top Bottom