PolatAlemdarr
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 310
yeter hocam sorunsuz.bu arada o fiyat aralıgında cok güzel işlemcidirMerhaba kullandığım h610 anakarta i5 13500 işlemci aldım açaba tam verim alabilirmiyim boş bi anakart yükseltmeme gerek varmı 240mm de soğutucu alıcam
Mosfet soğutmaAnakart destekliyosa neyine yeter mi diye soruyosun ?
Sağolun hocam teşekkür ediyorumyeter hocam sorunsuz.bu arada o fiyat aralıgında cok güzel işlemcidir
65w tdpli işlemci ile nasıl bir etki oluşturmasını düşündün hocam ? Veya ne kadar güç çekecek de mosfetleri ısınacak veya atıyorum ne kadar overclock yapabilirsin o işlemciye de o mosfetleri kızdırabilirsin ? Ev tipi overclocksuz kullanacaksan zaten o mosfetleri senin ısındırman çok zor.Mosfet soğutma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sağolun hocam teşekkür ediyorum
hocam mümkünse ddr5 halini alabilirsiniz birde vatan çok pahalıymış vatandan almanızı önermemMerhaba kullandığım h610 anakarta i5 13500 işlemci aldım açaba tam verim alabilirmiyim boş bi anakart yükseltmeme gerek varmı 240mm de soğutucu alıcam
Sağolun hocam65w tdpli işlemci ile nasıl bir etki oluşturmasını düşündün hocam ? Veya ne kadar güç çekecek de mosfetleri ısınacak veya atıyorum ne kadar overclock yapabilirsin o işlemciye de o mosfetleri kızdırabilirsin ? Ev tipi overclocksuz kullanacaksan zaten o mosfetleri senin ısındırman çok zor.
Hocam sisteme yükseltme yaptım i3 den kurtuldumhocam mümkünse ddr5 halini alabilirsiniz birde vatan çok pahalıymış vatandan almanızı önermem
Hocam işlemciyi kaça aldınız?Anakart destekliyosa neyine yeter mi diye soruyosun ?
5kHocam işlemciyi kaça aldınız?
Nasıl 5000 liraya geldi? 5500 liraya almıştım yakın zamanda.