O işlemciyi 240mm sıvı soğutma tutamaz boost açıkken. Kasa nedir?kasa 240mm destekliyor illa sıvı soğutucu olması gerekmiyor kasaya uyarsa hava soğutucu da alırım
Kasan 240mm destekliyor.MSI MAG FORGE M100A
İlla 240mm alman gerekmiyor. Biraz voltaja elle müdahale edip PS120 alırsan oyun ve günlük kullanımda sorun yaşamazsın. Hangi anakartı kullanıyorsun?kasa 240mm destekliyor illa sıvı soğutucu olması gerekmiyor kasaya uyarsa hava soğutucu da alırım
https://www.amazon.com.tr/MSI-B760-P-DDR4-SOKET-USB3-2/dp/B0CFY6HW85?th=1İlla 240mm alman gerekmiyor. Biraz voltaja elle müdahale edip PS120 alırsan oyun ve günlük kullanımda sorun yaşamazsın. Hangi anakartı kullanıyorsun?
Tamam. Dediğim gibi Phantom Spirit 120SE alabilirsin. Boşuna sıvı soğutmaya para verme o kasada düzgün iş yapmaz zaten.
Eğer stokta yoksa ona en yakın 240mm sıvı soğutmalar var.Phantom Spirit 120SE reis bunun stok yok başka önericegin var mı ya
Hazır voltaj ayarı diye bir şey maalesef yok hocam. -10mv düşüre düşüre stabil kaldığı yerde bırakmak lazım.Voltaj ayarı nasıl olacak Hocam MSI anakart için?
Kaç derece görüyosunuz bende msi mag corelquid 240mm kulanıyorum 70 75 derceleri görüyorum en fazla sizde kaç derceMag coreliquid m240 kullanıyorum 14600kf ile gayet yeterli
Oyunlarda 70i geçmiyorKaç derece görüyosunuz bende msi mag corelquid 240mm kulanıyorum 70 75 derceleri görüyorum en fazla sizde kaç derce