I5-14600K ve RTX 5060 Ti sistem oyunlarda düşük FPS veriyor

yazıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Suruculer bios vs guncel degilmi
sürücüler güncel ama hazır sistem oldugu için bios'a bakmadım çünkü testleri ve güncellemeleri yapıp gönderdiler

Anakart problem yaratıyor olabilir mi peki?
6 ay sırasıyla i5 13600kf ve 14600 kf kullandım Bu işlemciler işlemci ağırlıklı CS2 gibi oyunlarda oynayacaksan ekran kartın orta üst en az rtx 4070 2k ( işlemci yükünü ve sıcaklığını azaltmak için) da oynayacaksın. Yada işlemciyi 2 fan ve 7 boru olmasına rağmen dizginleyemeyen Thermalright peerless assasin 120SE dengi ama neredeyse işlemci fiyatında olan orta üst 360'lık sıvı soğutucu kullanacaksın.
ryzen 5 9600x ve rtx 4060 ile seçkin 5-5 1080p low ayarlarda 500+ fps alıyorum daha düşük çözünürlükte 700 fps kadar çıkıyor. Bunlar yaramadıysa biostan intel performans ayarlarına bak yada format çek.

İşlemciyi occt testi yapıp İşlemcinin Kaç GHZ de çalıştığını söylermisin

İşlemciyi occt testi yapıp İşlemcinin Kaç GHZ de çalıştığını söylermisin
Testi yapmadım fakat şuan arkaplanda cs2 açıkken +5 GHz üzeri çalışıyor. Fakat bu sistemi alırken anakart üstündeki işlemci farklıydı ben işlemciyi değişip upgrade yaptım. Acaba anakart desteklemiyor darboğaz yapıyor olabilir mi?

ben bu sistemin o fps degerlerini alabilecegini düşünüyorum o alanların diger bileşenleri hep üst segment
değil. fps test videolarını farklı kaynaklardan bakıp görebilirsin. cs de çok rahat 500fpsleri görüyor. valoda ise 700fpsleri görüyor bu sistem biraz dikkatli araştırma yaparsanız görebilirsiniz

Geri