- Konu Sahibi Konu Sahibi
4:3 1024x960
2k? 1080p?
2k? 1080p?
Hocam o zaman baya baya düşük alıyorsunuz normal 1080p alıp bakın birde4:3 1024x960
bir şey var pc de ama anlamadım. Anakart bazlıda olabilir belki bilmiyorum.Hocam o zaman baya baya düşük alıyorsunuz normal 1080p alıp bakın birde
Anakart problem olmaz tahminimceramler ikisi de çalışıyor değil mi? Görev yoneticisinden yani ikisi de görebiliyor musun 32gb yazıyor mu??
Suruculer bios vs guncel degilmibir şey var pc de ama anlamadım. Anakart bazlıda olabilir belki bilmiyorum.
sürücüler güncel ama hazır sistem oldugu için bios'a bakmadım çünkü testleri ve güncellemeleri yapıp gönderdilerSuruculer bios vs guncel degilmi
6 ay sırasıyla i5 13600kf ve 14600 kf kullandım Bu işlemciler işlemci ağırlıklı CS2 gibi oyunlarda oynayacaksan ekran kartın orta üst en az rtx 4070 2k ( işlemci yükünü ve sıcaklığını azaltmak için) da oynayacaksın. Yada işlemciyi 2 fan ve 7 boru olmasına rağmen dizginleyemeyen Thermalright peerless assasin 120SE dengi ama neredeyse işlemci fiyatında olan orta üst 360'lık sıvı soğutucu kullanacaksın.Anakart problem yaratıyor olabilir mi peki?
Testi yapmadım fakat şuan arkaplanda cs2 açıkken +5 GHz üzeri çalışıyor. Fakat bu sistemi alırken anakart üstündeki işlemci farklıydı ben işlemciyi değişip upgrade yaptım. Acaba anakart desteklemiyor darboğaz yapıyor olabilir mi?İşlemciyi occt testi yapıp İşlemcinin Kaç GHZ de çalıştığını söylermisin
konu 700-800 fps almam değil. düşük vermesi. o fps yi verebilecek bilgisayarın vermemesi.2k mı 1080 p mi bide 700-800 fps alıp ne yapıcan ki
ben bu sistemin o fps degerlerini alabilecegini düşünüyorum o alanların diger bileşenleri hep üst segmentkonu 700-800 fps almam değil. düşük vermesi. o fps yi verebilecek bilgisayarın vermemesi.
değil. fps test videolarını farklı kaynaklardan bakıp görebilirsin. cs de çok rahat 500fpsleri görüyor. valoda ise 700fpsleri görüyor bu sistem biraz dikkatli araştırma yaparsanız görebilirsinizben bu sistemin o fps degerlerini alabilecegini düşünüyorum o alanların diger bileşenleri hep üst segment