StjeR
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 111
- İsim
- Umut
- https://instagram.com/stjer07
- Discord
- stjer#7777
Merhaba arkadaşlar, I5 7500 İşlemcim ve Msi Z270 Gaming Plus anakartım var. Kendi isteğimle değil uygun geldiği için pc'yi bu şekilde aldım, ekran kartım Sapphire RX580 Pulse 8GB. Ekran kartımın kullanımında aşırı derece bir darboğaz yok asıl sıkıntı o değil zaten, maximum %10luk bir kayıp gördüm ki o da nadir. Sıkıntı şu ki işlemcim %100 kullanımı gördüğünde oyun dışındaki arkadaki uygulamaların çökmesi (Discord gibi).
Örneğin Warzone oynamak istiyorum arkadaşlarımla, fakat bir çatışmaya giriyoruz, 15-20 fps kaybetmemin yanında ne arkadaşlarım beni duyabiliyor ne ben onları.. İşlemci değiştirmeyi isterdim fakat bütçe buna anakartı da değiştirmek gerekeceğinden uygun olmayacaktır. İşlemci kullanımını düşürmek için ne yapabilirim? İsterseniz anakart ve işlemci önerisi de verebilirsiniz fakat bütçemin düşük olduğunu göz önünde bulundurunuz.
Örneğin Warzone oynamak istiyorum arkadaşlarımla, fakat bir çatışmaya giriyoruz, 15-20 fps kaybetmemin yanında ne arkadaşlarım beni duyabiliyor ne ben onları.. İşlemci değiştirmeyi isterdim fakat bütçe buna anakartı da değiştirmek gerekeceğinden uygun olmayacaktır. İşlemci kullanımını düşürmek için ne yapabilirim? İsterseniz anakart ve işlemci önerisi de verebilirsiniz fakat bütçemin düşük olduğunu göz önünde bulundurunuz.
En son bir moderatör tarafından düzenlendi: