İ5 9400f ısınma

Can_inan

80+
Reaksiyon skoru
8
Arkadaşlar sistemimde i5 9400f islemci kullanmaktayım oyunlarda sıcaklık derecesi 97 dereceleri görüyor soğutma olarak Corsair 240 mm sıvı soğutması kullanmaktayım termal macumu yeniledim sıvı soğutma fan ve radyatör temizliğini yaptim ama sicakligim düşmedi işlemci kutusundan çıkan sıfır stok fanini takım sıcaklık değerlerinde değişken pek olmadi bununla ilgili ne gibi bir proglem vardır yardımcı olursanız çok sevinirim... Ayrıca sıvı soğutucuyu eski sistemimde yer alan fx8350 de kullanıyordum aynı oyunlarda Max 40 dereceyi görüyordum...

Arkadaşlar sistemimde i5 9400f islemci kullanmaktayım oyunlarda sıcaklık derecesi 97 dereceleri görüyor soğutma olarak Corsair 240 mm sıvı soğutması kullanmaktayım termal macumu yeniledim sıvı soğutma fan ve radyatör temizliğini yaptim ama sicakligim düşmedi işlemci kutusundan çıkan sıfır stok fanini takım sıcaklık değerlerinde değişken pek olmadi bununla ilgili ne gibi bir proglem vardır yardımcı olursanız çok sevinirim...
sıvı soğutmayı düzgün taktına eminmisin

Stok toğutucu ile kullanıyorum 75 dereceyi geçmiyor. Belli ki sıvı soğutmayı takarken bir yanlışlık yapmışsınız.

Stock soğutucuda o işlemci maks 70-75 derecede gezer normalde. İşlemcide bir problem var benim düşüncem.

Stok toğutucu ile kullanıyorum 75 dereceyi geçmiyor. Belli ki sıvı soğutmayı takarken bir yanlışlık yapmışsınız.
Ben stok sogutucuda 96 dereceyi goruyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Stock soğutucuda o işlemci maks 70-75 derecede gezer normalde. İşlemcide bir problem var benim düşüncem.
Olabilir ama işlemci daha 1 hafta bile olmadı alali

Ben stok sogutucuda 96 dereceyi goruyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Olabilir ama işlemci daha 1 hafta bile olmadı alali

Fark etmez, fabrikasyon bir hata olabilir. Garantiye yollayın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,117
Üyeler
189,039
Son üye
Mehmet taş
Geri