RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 49,858
Niye AMD almıyorsunuz? Eski sorunlar kalmadı artık.
İstemiyorum, sistem nasıl?Niye AMD almıyorsunuz? Eski sorunlar kalmadı artık.
Beğenemedim. İşlemci ekran kartına abanıp diğer parçaları düşük bırakmışsın.İstemiyorum, sistem nasıl?
Mesela?Beğenemedim. İşlemci ekran kartına abanıp diğer parçaları düşük bırakmışsın.
Soğutucu o işlemciye yetmeyebilir pek iyi bir soğutucu değil ayrıca ekipmanlar düşük. Aynı güçte AMD sistem 1000 lira daha ucuz gerçi umrumda değilsiniz orası ayrı para benden çıkmıo artık intel isteyenlere bunu yazıyorum.Mesela?
Ne yapayım? 10700K istiyorum 9900K dan bile daha iyi oyun anlamında.Bence işlemciyi düşür biraz çoğu yayıncı bile o kadar kullanmıyor gereksiz olur.
Sıvı sogutucuyu da monitörüde degiştirecegim ve AMD istemedigimi baştan beri söylüyorum.So
Soğutucu o işlemciye yetmeyebilir pek iyi bir soğutucu değil ayrıca ekipmanlar düşük. Aynı güçte AMD sistem 1000 lira daha ucuz gerçi umrumda değilsiniz orası ayrı para benden çıkmıo artık Intel isteyenlere bunu yazıyorum.
Kardeşim Tofaşa BMW motoru takıyosun desem ne dersin ?Ne yapayım? 10700K istiyorum 9900K dan bile daha iyi oyun anlamında.
2070Super seçmişsin Ryzen 7 3800x ile 10700k aynı FPS' yi vericek çünkü darboğaz söz konusu değil.Ne yapayım? 10700K istiyorum 9900K dan bile daha iyi oyun anlamında.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sıvı sogutucuyu da monitörüde degiştirecegim ve AMD istemedigimi baştan beri söylüyorum.
Ne alakası var?Kardeşim Tofaşa BMW motoru takıyosun desem ne dersin ?
Hocam ben İNTEL İSTİYORUM ve arada FPS olarak fark var k 3900X i bile geçiyor testlerde oyun anlamında.2070Super seçmişsin Ryzen 7 3800x ile 10700k aynı FPS' yi vericek çünkü darboğaz söz konusu değil.
AMD ile intelin üst seviyelerinde aham şaham bi oyun performansı yok. %5 falan oda bazen.Ne alakası var?