Yavuz KAYIŞ
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 960
Emin misin i7 10700 k düşük müBeğenemedim. İşlemci ekran kartına abanıp diğer parçaları düşük bırakmışsın.
Ya da 2060 çok iyi bir kartmı
Veya anakart tomhawk
Emin misin i7 10700 k düşük müBeğenemedim. İşlemci ekran kartına abanıp diğer parçaları düşük bırakmışsın.
Çok haklı.2070SUPER kullanıyorsun. 3800X' de besler i7 10700K da besler bu yüzden 5 FPS' den fazlasını göremezsin hatta 5 fps görmen bile zor fark olarak.
Oyundan oyuna 5FPS degişir ve başa galiba boşuna yazdım AMD önermeyin diye.2070SUPER kullanıyorsun. 3800X' de besler i7 10700K da besler bu yüzden 5 FPS' den fazlasını göremezsin hatta 5 fps görmen bile zor fark olarak.
Adam i7 k düşük dememiş işelmci ve ekran kartına yüklenip diğerlerini düşük bırakmışsınız demiş.Emin misin i7 10700 k düşük mü
Ya da 2060 çok iyi bir kartmı
Veya anakart tomhawk
YA SENİN EKRAN kartın 2080ti' mı???? Bu testte 2080ti kullanılmış. Senin ekran kartından %25 daha güçlü.Oyundan oyuna 5FPS degişir ve başa galiba boşuna yazdım AMD önermeyin diye.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Her şey FPS olsaydı ohooo...Oyundan oyuna 5FPS degişir ve başa galiba boşuna yazdım AMD önermeyin diye.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Dostum degilde neden hala AMD öneriyorsun? önereceksen lütfen yazma.YA SENİN EKRAN kartın 2080ti' mı????
Anakart ve ramler gayet iyi adam gidip predetor alamıcana göreAdam i7 k düşük dememiş işelmci ve ekran kartına yüklenip diğerlerini düşük bırakmışsınız demiş.
YA SENİN EKRAN kartın 2080ti' mı???? Bu testte 2080ti kullanılmış. Senin ekran kartından %25 daha güçlü.
Benim istegim YÜKSEK FPS VE FARKINDAYSAN SOGUTUCUSUNA DAHİL ALIYORUM.Her şey FPS olsaydı ohooo...
şöyle de bir şey var sonradan katılıyorum ama, 10 fps bile bnim için önemli demiş ryzende o sisteme 2080 super taksa alacağı fps farkını bilmiyor galibaHer şey FPS olsaydı ohooo...
Ryzene 2080 taksam monitör vs. alamayacagımı biliyorsundur umarım ve AMD istemiyorum.şöyle de bir şey var sonradan katılıyorum ama, 10 fps bile bnim için önemli demiş ryzende o sisteme 2080 super taksa alacağı fps farkını bilmiyor galiba![]()
Sogutucu alıyorum.10.nesil yanıyor