peki ryzen 7 5800x i9 10900k yı geçiyormu oyunda5600x alın bazı testlerde 10900k iler beraber bazılarında ucu ucuna geçiyor oc yapılırsa belki aynı performansı verebilir onu bilmiyorum
K, Intel işlemcilerin hız aşırtma kilidinin olmadığını yani hız aşırtma yapılabileceğini, F, dahili ekran kartının olmadığını yani ekran kartsız görüntü alamayacağını, X ise AMD işlemcilerde X olmayan modele göre hem daha performanslı hem de hız aşırtmaya daha müsait olduğu anlamına gelmekte.birde kf ne anlama geliyor x ne anlama geliyor
bana o gerekli ama bende ryzen 5 1600 var ve oc li o nasıl oluyorx amd işlemcilerde hız aşırtma yapılabilir anlamına KF ile intelde hız aşırtmalı görüntü birimi olmayan işlemci demek . performans konusunda ise sadece oyun performansı olarak denk olabilir
AMD'de X ibaresi olmayan işlemcilerde OC yapılabiliyor?x amd işlemcilerde hız aşırtma yapılabilir anlamına KF ile intelde hız aşırtmalı görüntü birimi olmayan işlemci demek . performans konusunda ise sadece oyun performansı olarak denk olabilir
geçer 5600x ile beraber ise (bazı testlerde) 5800x te geçerpeki ryzen 7 5800x i9 10900k yı geçiyormu oyunda
AMD'de X haricindeki işlemcilere de OC yapılıyor?x amd işlemcilerde hız aşırtma yapılabilir anlamına KF ile intelde hız aşırtmalı görüntü birimi olmayan işlemci demek . performans konusunda ise sadece oyun performansı olarak denk olabilir
Hız aşırtmaya daha yatkın ve elverişli.AMD'de X ibaresi olmayan işlemcilerde OC yapılabiliyor?
Onu kastetmiyorum, öyle bir yazmış ki sanki X ibaresi olmayan işlemcilere OC yapılmıyor.Hız aşırtmaya daha yatkın ve elverişli.
Evet ama x serilerindeki hıza ulaşacağını ve aynı stabilitede kalacağını zannetmiyorumAMD'de X haricindeki işlemcilere de OC yapılıyor?