Yardım i7 14700HX boşta 63 derece

normal dostum o işlemciye o fan hızıyla ulaşılan sıcaklık değeri normal daha önce laptop kullanmadıysan belki bilmiyorsundur ama laptoplarda yük altında 90 95 derecelerde çalışması sorun yaratmıyor işlemcinde güçlü olduğu için masaüstü kullanımında o değerleri ulaşması normal

normal dostum o işlemciye o fan hızıyla ulaşılan sıcaklık değeri normal daha önce laptop kullanmadıysan belki bilmiyorsundur ama laptoplarda yük altında 90 95 derecelerde çalışması sorun yaratmıyor işlemcinde güçlü olduğu için masaüstü kullanımında o değerleri ulaşması normal
hocam 90 95 derece işlemci mi kullanılır laptop un ömür kısalır

hocam 90 95 derece işlemci mi kullanılır laptop un ömür kısalır
kullanılır dostum yük altında o derecelere çıkar normal bir durum bu isterseniz soğutucu yardımıyla biraz daha düşmesini sağlayabilirsin laptop için çok uzun süre bu sıcaklıklarda çalışmadığı sürece sorun olmaz

tamam masaüstü performans sıda beklemem de 85 le 80 arası iyidir kanka gözünü sevim yepisyeni laptop bu
laptop sogutucu felan denedinizmi dırek masanın ustudeyse fanlar yere bakıyorsa hava akısı saglanmıyor ıse olabılır bundan

merhaba hp victus bi laptop aldım boşta 60-63 derece arası calisiyor fan sesi nerdeyse hiç gelmiyor sizce bi poblem var mı calişma masasının üstünde kullanıyorum odam odam dada yazın terliyorum
balance modundayim işlemcide 0.140 underwold war
dengelide auto kullanma auto sessizlik için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ss.png

nah boyle bir eğri yap

underworldu 160a cıkar

altına da mavi silgi koydunmu 55 derece

Son düzenleme:
dengelide auto kullanma auto sessizlik için

Alıntıyı görüntüle

nah boyle bir eğri yap

underworldu 160a cıkar

altına da mavi silgi koydunmu 55 derece
Bende de aynı durum ve dediklerin çok mantıklı geldi yalnız underwolt u anlamadım bi anlatır mısın bana da

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,790
Üyeler
192,502
Son üye
t.bag
Geri