🔥İndirim I7 14700KF RX 9070 Sistem 52235 TL

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
19,352
Z790 anakart olması çok iyi artı. Fiyatı ben çok beğendim.

Bi de Nvidia koysalar şunlara güzel olacak da işte…

Soğutma efsane.

RX 9070 rtx 5070 den hem teknik hem de performans olarak daha iyi elbette seçeneklerde olsa isteyen seçebilse iyi olur ama rx 9070 çok daha iyi kart
Başında AMD yazan şeyleri kullanmıyorum ben mesela. Eminim benim gibi AMD sevmeyenler vardır 40 yılın başında adamlar düzgün intel bir sistem çıkarmış ama bu sefer de ekran kartını AMD koymuşlar sorun o aslında. Seçenek olsa iyi olabilirdi doğru.

Başında AMD yazan şeyleri kullanmıyorum ben mesela. Eminim benim gibi AMD sevmeyenler vardır 40 yılın başında adamlar düzgün intel bir sistem çıkarmış ama bu sefer de ekran kartını AMD koymuşlar sorun o aslında. Seçenek olsa iyi olabilirdi doğru.
Hocam bu önyargıyı geçmenizi öneririm. Özel olarak bir fiyat avantajıyla gelmedikçe intel tercih edilmez. Söylediğiniz çok eskide kaldı. Ekran kartı konusu bütçe meselesi, denkse nvidia tercih edilir.

ekran kartında anlayabilirim ama işlemci de şuan amd çok ama çok önde hocam intel 14 nesilde aşırı sorunlu bilginiz olsun (Kullanmış biri olarak söylüyorum işlemcisi ayrı sorun anakartların pinleri ayrı sorun intelde çok çabuk bozuluyor)

Z790 anakart olması çok iyi artı. Fiyatı ben çok beğendim.

Mükemmel fiyat buna 360mm sıvı atıp takır takır oc yapıp oynarız valla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ekran kartında anlayabilirim ama işlemci de şuan amd çok ama çok önde hocam intel 14 nesilde aşırı sorunlu bilginiz olsun (Kullanmış biri olarak söylüyorum işlemcisi ayrı sorun anakartların pinleri ayrı sorun intelde çok çabuk bozuluyor)
Bu sorun 1.5 sene önce çözüldü kanka haberin olsın

Alacak arkadaşlar kesinlikle 360 sıvı soğutma alsın. 13. - 14. nesildeki voltaj sorunu bir yılı aşkın süredir çözülmüş durumda ama gelir gelmez bios güncellemesi şart. Ne zamandır vatanın stoğunda belli değil anakartlar. Bir de kasadaki fanlar molex, anakarta bağlayıp çalıştabilmek için - kafa ütülemesin derseniz - Molex to 3 pin alabilirsiniz.
https://www.teknobiyotik.com/dark-4-pin-molex-3-pin-disi-donusturucu-kablo-dk-cb-p105.html (Kargo ücretli)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,632
Üyeler
183,450
Son üye
Samet.35
Geri