1500 yakınımda satan var onu almayı düşünüyorumİ7 4790`ı kaça alacağın önemli.
Eski islemcinizin fanı yeterli gelir sanırım. Kasanizin havalandırması fena değilse sorun olmaz.cevabınız için sağolun galiba i7 4790 alcam i7 4790 için stock fan yeterli midir acaba?
seneye çalışıp bir bilgisayar toplicam zaten 1 senelik idare etmek için yapıyorumAlınmaz ya artık bu tarz eski işlemciler. Komple anakartı işlemciyi sat bi tık daha yeni al ryzen 5500 a320 falan olur en azından çok daha uzun süre idare eder seni. 1500e bunu alacak olsan o işlemcinin idare edeceği süreyi elindeki işlemcide çıkarır zaten. Gerek yok
kasanın önünde 20 cmlik bir fan bide arkasında 12 cmlik bir fan var gayet serin çalışıyorlarEski islemcinizin fanı yeterli gelir sanırım. Kasanizin havalandırması fena değilse sorun olmaz.
Anakartın tam modelini yaz İ7-4790 almak yerine onunla aynı güçte olan xeon işlemci alırsan daha ucuza gelebilir belki.
Cpu destek listesi varsa bakın hocam ben bulamadım .xaser intel h81
evet biliyorumAnakart overclock destekli degil
satıcısına eskiden sormustum i7 4790k takabilirsiniz en fazla diyorduCpu destek listesi varsa bakın hocam ben bulamadım .
Fena değil.seneye çalışıp bir bilgisayar toplicam zaten 1 senelik idare etmek için yapıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
kasanın önünde 20 cmlik bir fan bide arkasında 12 cmlik bir fan var gayet serin çalışıyorlar
i7 4790 alıcam intelin stoc fanı var sadeceFena değil.
Bu arada Sakin 4790k almayın. Pişman olursunuz. Eski islemciniz kalsaydı dersiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşlemci Delid liyse ve kule tipi çift fanli soğutucu varsa alabilirsiniz
İdare eder. Memnun kalırsınız. Mx4 gibi kaliteli bir termal macunu işlemcinin üzerine kucuk bir damla damlatın parmağınızla yayin. Soğutucu ya sürmeyin.i7 4790 alıcam intelin stoc fanı var sadece