AimShoowS
80+ Bronze
hayırlı olsun da fanboyluk olmasında rx 5700 xt sapphire aldıysan geçmiş olsun diyorum.ekran karini aldim![]()
hayırlı olsun da fanboyluk olmasında rx 5700 xt sapphire aldıysan geçmiş olsun diyorum.ekran karini aldim![]()
yani evet bilen varsa soyleyebilir bence sence?Aldıysan denesene oluyor mu olmuyormu darboğaz güzel kardeşim.
Onu da mı biz söyleyek.![]()
sapphire degil xfx aldimhayırlı olsun da fanboyluk olmasında rx 5700 xt sapphire aldıysan geçmiş olsun diyorum.
iyi hayırlı olsun sorunsuz kullanman dilleğiyle.yani evet bilen varsa soyleyebilir bence sence?
Mesaj otomatik birleştirildi:
sapphire degil xfx aldim
Olmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayırlı olsun.
Olmaz.
6700K ve 1080 kullanan arkadaşım var ama darbogaz olmuyor hemde 1080P Düşük ayarlarda fortnite oynuyor Allah Allah.i7 7700K yı 4.90 GHz e kadar overclocklamış ama yine de darboğaz yiyor ciddi anlamda. Bi araştırın
burda da 6700K RX 5700'e az da olsa darboğaz yapıyor.
1080 5700xt' nin yanında evlatlık gibi kalır.6700K ve 1080 kullanan arkadaşım var ama darbogaz olmuyor hemde 1080P Düşük ayarlarda fortnite oynuyor Allah Allah.
Nitro+ kötü mü?hayırlı olsun da fanboyluk olmasında rx 5700 xt sapphire aldıysan geçmiş olsun diyorum.
fanboyluk yapmıyorum.Nitro+ kötü mü?
Ben soru sordum cevabını vericek misin?fanboyluk yapmıyorum.
Aynen kanka.1080 5700xt' nin yanında evlatlık gibi kalır.