Cevabınız için teşekkür ederimvalo düşük ayarlar, MC oynarsınız muhtemelen Mete Hocam
Peki i7 950 i7 860 çok fark olurmu? aralarındavaloya yeter muhtemelen minecraftı da muhtemelen açar
Yok öyle apu bir kasa gördüm o yüzden sordum bütçe 1k sadece kasa arıyorum 2. el en az i5 660 işlemci olmalıhocam bileşenleri alacak mısınız elinizde mi mevcut. bütçe belirtirseniz yardımcı olabiliriz
hocam bütçe sıkıntıymış birazYok öyle apu bir kasa gördüm o yüzden sordum bütçe 1k sadece kasa arıyorum 2. el en az i5 660 işlemci olmalı
bir kasa buldum i5 4.nesil apu hemen satıldı kaçırdım
İyiymişarkadaşta i7 870 rx570li kasa var valo gta5 rdr2 hepsini oynuyor sıkıntısız
Evet bütçe sıkıntı o fiyata bulduğum çoğu temiz kasa i5 660 1. nesil o fiyata temiz 3. 4. nesil bulamadım galiba mecbur i5 660 bir kasa alırım anca bu bütçeye 8gb ram atarım ucuz bir 2gb kart takarım hurdacıdan falan bulurum belki.hocam bütçe sıkıntıymış biraz
hocam aslında eş, dost, akrabadan bedavaya bir çöp pc düşürüp onun üzerine ekleme yapsan daha mantıklı olur. Annenin babanın iş yerinde kullanılmayan pc vs. de olabilirİyiymiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet bütçe sıkıntı o fiyata bulduğum çoğu temiz kasa i5 660 1. nesil o fiyata temiz 3. 4. nesil bulamadım galiba mecbur i5 660 bir kasa alırım anca bu bütçeye 8gb ram atarım ucuz bir 2gb kart takarım hurdacıdan falan bulurum belki.
Hocam bunu buldum valo mc oynatır bence düşük ayarlarda?
Zaten elimde öyle çöp bir kasa var güzel ama sadece 4gb ram desteği var gigabyte ga g31m es2l anakart 512mb ekran kartı core 2 duohocam aslında eş, dost, akrabadan bedavaya bir çöp pc düşürüp onun üzerine ekleme yapsan daha mantıklı olur. Annenin babanın iş yerinde kullanılmayan pc vs. de olabilir