🔥İndirim I9 14900F RTX 5080 Sistem 103.498 TL

Paranın içinde yüzüyo şöyle temiz bi gen4 oled çekse

100K+ bütçe bir sistem için, işlemci ve e.kartı hariç hayal kırıklığı.

14900k bence son kullanıcı için çok da mantıklı bir işlemci değil. Benim alma imkanım vardı ancak, %10 daha fazla performans için %30 daha fazla güç tüketmeye değmez diye sırf bu yüzden 14700 aldım. Bunun stabiltesiyle bios sorunlarıyla ısınmasıyla hiç uğraşacak vaktim yok. İntel in silikon israfı bana göre 14900K.

Evet kullanıyor :D Videolarda görünen ekipmanları da kullanıyor çok oyun oynadık.
Aslında halktan kopuk olmayan birisi neden başka tür videolar çekmiyor? Örnek olarak Next televizyonları olabilir. Forumda biz kaliteli biliyoruz ve övüyoruz, Merak edende çok.
Kendi profesyonel test aletleri olduğundan dolayı televizyon incelemesinde yeni dönem başlatabilir. Kasasını, bezellerini vb. incelese, CPU-Z ile üreticinin KTC olduğunu görüp yorumlasa, DRM info ile lisansını kontrol etse ve yazılımına göz atsa, servis menüsünden panel ismine bakıp paneli yorumlasa (QLED olan TCL CHOT VA mesela), profesyonel aletleri ile renk gamutu, ghosting vb. test etse ortaya çok profesyonelce bir içerik çıkar ve televizyon incelemesinde yeni bir dönem başlatır. Uğraş olarak monitör incelemeden çok farklı olmaz.
Konunun dışına çıktık yalnız.

beyler sizce buradan 50k lık sistem toplanır mı yoksa başka indirimleri mi beklemek lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,098
Üyeler
184,264
Son üye
hiramahkumm
Geri