Neler Yeni

Çözüldü✓ I9 9900K işlemci sıvı soğutma ile 90-100 derece oluyor

nSD3V1L

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet
i9 9900K işlemciye sahibim ve Xigmatek SYCLLA 240 EN8620 marka ve modelli sıvı soğutma var ama bu sıvı soğutma yaklaşık 7 yıllık. PC boştayken işlemci ortalama 50 derecede bi internet sayfası açtığımda aniden 70-80'e fırlayıp dışüyor. FC25 oyununda ise neredeyse hep 90-100 derecedeydi. gayet fazla bir sıcaklık bence. Undervolting işlemi de yaptım ama işe yaramadı. sizce sıvı soğutmam bozulmuş olabilir mi ? Bozulduysa diye bana rica etsem orta bütçeli bir sıvı soğutma önerebilir misiniz? 2 fanlı

Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Yuzarsef
Radyatörün içinde bir zımbırtı var onun ömrü bitmiş olabilir.

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Alper Kaplan
i9 9900K işlemciye sahibim ve Xigmatek SYCLLA 240 EN8620 marka ve modelli sıvı soğutma var ama bu sıvı soğutma yaklaşık 7 yıllık. PC boştayken işlemci ortalama 50 derecede bi internet sayfası açtığımda aniden 70-80'e fırlayıp dışüyor. FC25 oyununda ise neredeyse hep 90-100 derecedeydi. gayet fazla bir sıcaklık bence. Undervolting işlemi de yaptım ama işe yaramadı. sizce sıvı soğutmam bozulmuş olabilir mi ? Bozulduysa diye bana rica etsem orta bütçeli bir sıvı soğutma önerebilir misiniz? 2 fanlı
büyük ihtimal sıvı soğutma ile alakalı. söküp iyice temizliyip macun falan sürüp tekrar takın deneyin. yine olmuyorsa yeni sıvı soğutma bakın hatta kule tipide yeter

nSD3V1L

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
büyük ihtimal sıvı soğutma ile alakalı. söküp iyice temizliyip macun falan sürüp tekrar takın deneyin. yine olmuyorsa yeni sıvı soğutma bakın hatta kule tipide yeter
daha yeni bakım yaptırdım pc'ye termal macunları 1 gün önce yenilendi.

Transcontinental

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Mahir
Bakımdan önce böyle bir problem yoksa yerine düzgün oturmamış olabilir bir kontrol etmeni tavsiye ederim

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,279
İsim
Berk
reis 7 sene diyon be gözünü sevim iyi taşlamıyorlar seni burda bir de konu acmıssın 😃

nSD3V1L

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
reis 7 sene diyon be gözünü sevim iyi taşlamıyorlar seni burda bir de konu acmıssın 😃
doğru diyorsun :D

ne bileyim belki başka sorun falan vardır. düzgün takılmamıştır. her şey çok pahalı almak istemiyorum bir şey :))

önerdiğiniz orta bütçeli bir şeyler var mı ?

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,279
İsim
Berk
doğru diyorsun :D

ne bileyim belki başka sorun falan vardır. düzgün takılmamıştır. her şey çok pahalı almak istemiyorum bir şey :))

önerdiğiniz orta bütçeli bir şeyler var mı ?
ev kullanımında sıfır cihaz ilk 2 sene problem yaratmaz. ancak 3-4 yıldan sonra marka model farkına göre yavaş yavaş arıza vermeye başlayabilir, kullanıma göre. ama sizinki 5 senenin üzerinde ömür vermiş bu çok iyi. belki içerisindeki likitin ömrü bitmiştir böyle içindeki sıvıyı değiştirenler var fakat 7 senelik cihazda problem likit olsa 1 sene sonra pompa arızası olmayacagının garantisi olmadıgından yeni s. soğutucu almanız daha mantıklı.

nSD3V1L

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet
sıvı soğutmanın yerine oturup oturmadığını nasıl anlayabilirim

nSD3V1L

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet
Pompanın hızı böyle gözüküyor az mı bu ?

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    2.1 KB · Hit: 7
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,691
Üyeler
161,890
Son üye