Dolapta alışveriş tamamlandı olarak gözüküyorsa bir şey yapmana gerek yok.Bir kaç hafta önce dolap'tan Kapalı kutu Buds 2 aldım. Replika çıktı. İade ettim. Onaylandı. Para geldi. Adam kargoyu almamış. Dün geri geldi. 55 TL kargo parası ödedim. Bu kulaklık şimdi benim mi oldu? Yoksa iade etmem gerekiyor mu?
paranı aldıysan iade etmen gerekiyor tabii parasını vermediğin ürün nası senin olsunBir kaç hafta önce dolap'tan Kapalı kutu Buds 2 aldım. Replika çıktı. İade ettim. Onaylandı. Para geldi. Adam kargoyu almamış. Dün geri geldi. 55 TL kargo parası ödedim. Bu kulaklık şimdi benim mi oldu? Yoksa iade etmem gerekiyor mu?
İade edildi yazıyor.Dolapta alışveriş tamamlandı olarak gözüküyorsa bir şey yapmana gerek yok.
Kargo parası ödemiyorki.Adam kargoyu almadığı için sana geri gelmiş. Büyük ihtimalle kargo parasını çok çıkacak sandı hiç almak istemedi. Cakkalik yapmaya çalışırken elinde ki çakma üründen de olmuş enayi
Satıcı kargoyu şubeye gidip almamış bana geri gönderildi. Ne yapıcam?paranı aldıysan iade etmen gerekiyor tabii parasını vermediğin ürün nası senin olsun
Replikadan çok bir beklentim olmaz zaten. Bende daha yeni Qcy T13 aldım (3. kulaklığım) gine kayboldu.Replika ürünü napacaksınız hocam? Ses kalitesi kötü zaten. Geçen gün QCY H2 aldım çok daha iyi.
Evde dursun ozaman. Yapacak bir şey yok.benim de kargom gelmiş günde 2-3 kere arıyorlardı beni gittim aldım. Adamı da aramışlardır gidip almadıysa boşver sallama.
Kulakiçi kulaklıklar hiç hoşuma gitmiyor. Kulağıma takıyorum. Oturmuyor, otursa bile kulağımı tam kapattığı için çok rahatsız ediyor. Kulaküstü candır.Replikadan çok bir beklentim olmaz zaten. Bende daha yeni Qcy T13 aldım (3. kulaklığım) gine kayboldu.
bana verebilirsin xdİade edildi yazıyor.
Kargo parası ödemiyorki.
Satıcı kargoyu şubeye gidip almamış bana geri gönderildi. Ne yapıcam?
Benimde kulak üstüler kulağımı sıktığı için kızarıklık yapıyor ve dışarının sesi tamamen kesildiği için rahatsız oluyorum.Evde dursun ozaman. Yapacak bir şey yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kulakiçi kulaklıklar hiç hoşuma gitmiyor. Kulağıma takıyorum. Oturmuyor, otursa bile kulağımı tam kapattığı için çok rahatsız ediyor. Kulaküstü candır.