Neler Yeni

Çözüldü✓ İadeye gönderdiğim ürünüm geri bana getirildi?

Gantâi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Eren Öztürk
Merhabalar Donanım Arşivi ailesi. Bir süre önce aldığım Gamepower Katana RGB klavyeyi beğenmediğimden ve sorun yaşadığımdan iadeye göndermiştim ürünü incehesaptan almıştım ve iade için geri gönderdim kabul ettiler. Fakat 3 haftanın sonunda ürünü bana geri gönderdiler üstelik iade istememe üstüne basa basa belirtmeme rağmen... bu durumu yaşadım yardımcı olabilecek var mı? Abdullah Abi bu konu hakkında destek olabilir misin? Pek maddi durumumda yok zaten ve değiştirmek istiyorum zar zor almıştım sıkıntılı çıktı zaten ürün fakat değiştirmiyorlar...

raguee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Burak Berk Kaya
Instagram
buraakberkk
Twitter
Shkilacci
İade kabul edilmemiştir. Bu yüzden geri senin adresine ürün yollanmıştır. Firma ile tekrar görüşme sağla.

Gantâi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Eren Öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İade kabul edilmemiştir. Bu yüzden geri senin adresine ürün yollanmıştır. Firma ile tekrar görüşme sağla.
Dostum firma ile görüştüm fakat ürünün vakit geçti falan filan diye geçiştirip sadece değişim veya onarım yapabileceklerini söylediler. Klavye ile yeniden sorun yaşamaya başladım ürünün kutusunu 2 gün önce açıp tekrar kullanmaya başladım fakat bu sefer de wasd tuşlarında problemler çıkmaya başladı... Gamepower beni çok üzdü yakında değiştireceğim bu klavyeyi. Abdullah Abiyle görüşebilsem çok iyi olurdu da görüşemiyorum işte iade olsaydı çok iyi olurdu benim için çünkü hiç durumum yok...

samet4747

80+ Platinum
itopya bana değiştricez diyip aynısını yaptı :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Mustafa Emre TÖK
kardeşim yaşadığın sorun nedir peki wasd ile

raguee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Burak Berk Kaya
Instagram
buraakberkk
Twitter
Shkilacci
Sen ürünü incehesap.com'a yolladığında ürünü alalı kaç gün olmuştu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yiğit Karslı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Yiğit Karslı
Klavyeyle yaşadığın sorun tam olarak nedir?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,479
Üyeler
162,695
Son üye
Yunuseko4155
Top Bottom