Neler Yeni

Yardım İBANLA ÜRÜN ALINIR MI?

Akanzaii06

80+ Bronze
Ben olsam IBAN atıp paramı riske atmazdim. Ancak ve ancak o ilde bir akrabam yada arkadaşımın bir yakını var ise ona rica ederdim parayı ona gönderir onun alıp kargolamasıni isterdim. Cazip olması sizi heyecanlandırıyor evet ama işkillenmek için çok sebep var

Severus21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Sefer
Dostum kargoya verdiğine dair mesajı sana atınca parayı yolla bu şekilde dolandırılma riskin çok az.

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,394
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
İban ile 10 yıldır ürün alıyorum, TR' de alışveriş yapmadığım şehir kalmadı, yurtdışından bile bir çok ürün aldım daha dolandırılmadım ama bu bir meziyet satıcının yalan söyleyip söylemediğini anlayacak tecrube ve donanımın yoksa hiç bu işlere bulaşma, kendince çakal çok arttı.

Spectre_zz

80+ Bronze
İban ile 10 yıldır ürün alıyorum, TR' de alışveriş yapmadığım şehir kalmadı, yurtdışından bile bir çok ürün aldım daha dolandırılmadım ama bu bir meziyet satıcının yalan söyleyip söylemediğini anlayacak tecrube ve donanımın yoksa hiç bu işlere bulaşma, kendince çakal çok arttı.
kanka dm baksana atayım sana ilanı

Oguz...

80+ Bronze
Onun borcu vatda eşi dostu yok mu onun üstünden ilan - iban veremiyor mu ? Böyle yapamaz mı? Bilmedğimden soruyorum

korro

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
431
İsim
Koray Yıldız
Sarı sitede furya oldu artık kimse ParamGüvende ile yollamak istemiyor.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,581
İsim
Yunus Şahin
Bende büyük ve önemli bir ürün satacaksam önce parayı isterim İBAN’a, sonra gönderirim. Ucuzsa param güvende ile. Yani önemli bir kartsa adam haklı. Dolandırıcı da olabilir, olmayada bilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,622
Üyeler
168,468
Son üye
bruskcan
Top Bottom