- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 20,259
İçimde anlamadığım bir şekilde sıkıntı var. Sizce neden olabilir?
İçimde anlamadığım bir şekilde sıkıntı var. Sizce neden olabilir?
Açık tekel mavisi bu gece 1 buçuktaİçimde anlamadığım bir şekilde sıkıntı var. Sizce neden olabilir?
Açıkçası 6 aydan beri üstünden çalıştığım bir oyun projem var. Projenin en yavaş olduğu dönemdeyim. Artık bitmeye çok yakın olduğu için oyun yapmanın zor kısmı oluyor evet ama projeye başladığımdan beri bu kadar verimsiz karamsar bir dönem geçirmemiş. Ki bu sabah arkadaşım olan ve yine karantina döneminde tanıştığım bir kız sırf dediğim bir şeyden dolayı kafaya taktığı için arkadaşlağımız bitti. Hiç beklemediğim bir anda uyandığım gibi öğrendim. Ayrıca zaten kaliteli ve olacaksa tam olsun diye düşündüğüm zaten pek olmayan sosyal hayatım bu karantina virüs muhabbetinden dolayı dibe çöktü. Dik ve omuzları gür bi şekilde yürürdüm (babam sağolsun) ama kafam ağır bastığı için dik bile duramıyorum. Şimdi sorabilirsin neden yazdım bunu gram fikrim yok, içimi dökmek istedim. Yapacak bi şey yok, kalanlar bizimdir diyip daha iyi günler için çabalamazsak başımıza sadece ama sadece kötü şeyler gelir. He çabalarsak da kötü şeyler gelebilir ama iyi gelme olasılığı da var.@KaanCK herşeyi kafaya takma. Bak bende daralıyorum. Herşeyden sıkıldım PC'yi gözüm görmek istemiyor. Bazen fırlatıp atasım geliyor. Arada olur öyle . Ben birde işe gidip geliyorum her gün.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@KaanCK herşeyi kafaya takma. Bak bende daralıyorum. Herşeyden sıkıldım PC'yi gözüm görmek istemiyor. Bazen fırlatıp atasım geliyor. Arada olur öyle . Ben birde işe gidip geliyorum her gün.
Açıkçası 6 aydan beri üstünden çalıştığım bir oyun projem var. Projenin en yavaş olduğu dönemdeyim. Artık bitmeye çok yakın olduğu için oyun yapmanın zor kısmı oluyor evet ama projeye başladığımdan beri bu kadar verimsiz karamsar bir dönem geçirmemiş. Ki bu sabah arkadaşım olan ve yine karantina döneminde tanıştığım bir kız sırf dediğim bir şeyden dolayı kafaya taktığı için arkadaşlağımız bitti. Hiç beklemediğim bir anda uyandığım gibi öğrendim. Ayrıca zaten kaliteli ve olacaksa tam olsun diye düşündüğüm zaten pek olmayan sosyal hayatım bu karantina virüs muhabbetinden dolayı dibe çöktü. Dik ve omuzları gür bi şekilde yürürdüm (babam sağolsun) ama kafam ağır bastığı için dik bile duramıyorum. Şimdi sorabilirsin neden yazdım bunu gram fikrim yok, içimi dökmek istedim. Yapacak bi şey yok, kalanlar bizimdir diyip daha iyi günler için çabalamazsak başımıza sadece ama sadece kötü şeyler gelir. He çabalarsak da kötü şeyler gelebilir ama iyi gelme olasılığı da var.