Youtube üzerinde montaj videosu vardı sanırım onu izleyip takmıştım kolay sayılır zaten, sadece 2 kişi olsanız daha rahat olur.Herkese merhabalar ID Cooling 214xt aldım.Bunu kasaya nasıl takarım.Tecrübesi olan veya takmış arkadaşlar az çok yardım edebilir mi ?
Kardeşim var da risk var mı filan şimdi tam emin olamadım vidalarin hangini takcazYoutube üzerinde montaj videosu vardı sanırım onu izleyip takmıştım kolay sayılır zaten, sadece 2 kişi olsanız daha rahat olur.
ıslemcın ıntel se ona uygun olan aparatatı amd ıse amdye uygun olan aparatı takıcaksınKardeşim var da risk var mı filan şimdi tam emin olamadım vidalarin hangini takcaz
(Amd 5600)Şimdi ilk söktük diyelim ilk olarak arkadan siyah 4 ayaklı siyah parçayı takıyoruz sonra 2 tane demir parça var onları içe mi dışa doğru mu takacaz birde bir kırmızı vidalar birde gri gibi vidalar varıslemcın ıntel se ona uygun olan aparatatı amd ıse amdye uygun olan aparatı takıcaksın
eskı sogutucu cıkar drek ona ısın yok zaten kasanın arkasınıda ac kucuk pır parca var onu ıslemcının arkasına tutup vıdalıcan boyle anlatması zor vıdeo ıle daha rahat anlarsın
Şimdi ilk söktük diyelim ilk olarak arkadan siyah 4 ayaklı siyah parçayı takıyoruz sonra 2 tane demir parça var onları içe mi dışa doğru mu takacaz birde bir kırmızı vidalar birde gri gibi vidalar var
Anakartın arkasında şuan plaka olması lazım, o plakayı kullanmaya devam edeceksin.(Amd 5600)Şimdi ilk söktük diyelim ilk olarak arkadan siyah 4 ayaklı siyah parçayı takıyoruz sonra 2 tane demir parça var onları içe mi dışa doğru mu takacaz birde bir kırmızı vidalar birde gri gibi vidalar var
O zaman güzel kalın siyah vidalar gözüküyor onları tutan bişey var ozamanAnakartın arkasında şuan plaka olması lazım, o plakayı kullanmaya devam edeceksin.