Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
- Konu Sahibi Konu Sahibi
4 gr olanı al işte. MX-4 ten iyi.Ne önerirsin?MX-4 u çok duydum forumda.
4 gr olanı al işte. MX-4 ten iyi.Ne önerirsin?MX-4 u çok duydum forumda.
kule tipi sıvı soğutucusunu aldım 10 numara ürün i512400f de kullanıyorum 45 dereceyi geçmedi işlemcim bu soğutucu olmadan 80 lere çıkıyorduid coolingin sıvı soğutmaları nasıldır markayı çok bilmiyorum
Evet bende kullanıyorum. Amazon'dan aldım.Ne önerirsin?MX-4 u çok duydum forumda.
224xt mi 214xt mikule tipi sıvı soğutucusunu aldım 10 numara ürün i512400f de kullanıyorum 45 dereceyi geçmedi işlemcim bu soğutucu olmadan 80 lere çıkıyordu
Tamam o zaman,siparişi geçeyim.4 gr olanı al işte. MX-4 ten iyi.
gelbura guvenılırmı hocam? mx den daha mı ıyıdır yoksa mx4 le devam mı etmek lazımBu yeni eklenmiş sanırım. RGB olan 1499 TL ye var. Kargo ücreti olduğu için yanına termal macun koyabilirsiniz fiyatları güzel.
Termal macun linkleri
![]()
ID-COOLING Frost X25 4gr Yüksek Ä°letkenliÄe Sahip 10.5 W/m*K Termal Macun Fiyat
ID-COOLING Frost X25 4gr Yüksek Ä°letkenliÄe Sahip 10.5 W/m*K Termal Macun uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
![]()
ID-COOLING ID-TG15 Yüksek Ä°letkenliÄe Sahip 8.5 W/m-K Termal Macun 1,5gr Fiyat
ID-COOLING ID-TG15 Yüksek Ä°letkenliÄe Sahip 8.5 W/m-K Termal Macun 1,5gr uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
Soğutucu
![]()
Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor
Ä°nternetten AlıÅveriÅin DoÄru Adresi Gelbura.comwww.gelbura.com
Evet güvenilir. Frost x25 iyi mx 4tengelbura guvenılırmı hocam? mx den daha mı ıyıdır yoksa mx4 le devam mı etmek lazım
tamamdır hocam bu kargo ucretı belımızı bukecek amaEvet güvenilir. Frost x25 iyi mx 4ten
214xt al fazlasıyla yeter de artar bir soğutucu 224 le arasında 1 derece falan anca oynuyor224xt mi 214xt mi
Sizin aldığınızı sormuştum dereceleri çok iyi214xt al fazlasıyla yeter de artar bir soğutucu 224 le arasında 1 derece falan anca oynuyor
Adamlar kargo ücreti fiyatına satıyorlar zaten ordan kazanıyortamamdır hocam bu kargo ucretı belımızı bukecek ama![]()