Neler Yeni

ID COOLING SE 234 Montaj etme

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bu videoyu izleyerek yaptım zaten montajı. Ama en son yaptığı işlem olan 3 pinli kabloyu takacak söket bende 4 pinli
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tam tersi olsa takabilirdim ama soket 4 dişli takmaya çalıştığım kablo 3 dişli... Sata girişi de anakartta mı oluyor hiçbir fikrim yok. Öyle bir giriş bulamadım
Sanırım anakartınızda JRAINBOW yazan giriş yok. Eğer olsaydı o ucu oraya takabilecektiniz. O olmadığı için çevirici ile kullanmanız gerekecek. Sata girişi Psudan gelir. Gücü Psudan alacaksınız.

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
:(
Sanırım anakartınızda JRAINBOW yazan giriş yok. Eğer olsaydı o ucu oraya takabilecektiniz. O olmadığı için çevirici ile kullanmanız gerekecek. Sata girişi Psudan gelir. Gücü Psudan alacaksınız.
Yukarıda bir foto atmıştım. Orada MSI anakartlarda jrainbow, Asus anakartlarda ADD Header a takılması gerek yazıyor. Bendeki girişte RGB Header yazıyor...
PSU ya bakayım bi

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yukarıda bir foto atmıştım. Orada MSI anakartlarda jrainbow, Asus anakartlarda ADD Header a takılması gerek yazıyor. Bendeki girişte RGB Header yazıyor...
PSU ya bakayım bi
O uca uygun giriş yok sanırım anakart üzerinde. O yüzden kutu içinden çıkan aparat ile anakarttan bağımsız olarak kontrol edebilirsiniz.

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
:(
Hocam garip bir yer buldum
O uca uygun giriş yok sanırım anakart üzerinde. O yüzden kutu içinden çıkan aparat ile anakarttan bağımsız olarak kontrol edebilirsiniz.
Kasanın arkasında RGB 4 yazıyor. Buraya takılmıyordur dimi ?

Evet, PSU dan bir tane sata çıkışı bulup sokusturdum. Ama anlamadığım bir şey var. Kasa kapalıyken ben bu kontrolcüsü nasıl erisecegim. Kasanın arka kısmında kalıyor

Final !!!
Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.
PSU dan sata çıkışına taktım. Renkleri kontrol edebiliyorum

Ekler

• IMG_20210427_173448_HHT.jpg
    IMG_20210427_173448_HHT.jpg
    2.9 MB · Hit: 32
  • IMG_20210427_180804.jpg
    IMG_20210427_180804.jpg
    2.9 MB · Hit: 28
Son düzenleme:

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam garip bir yer buldum

Kasanın arkasında RGB 4 yazıyor. Buraya takılmıyordur dimi ?

Evet, PSU dan bir tane sata çıkışı bulup sokusturdum. Ama anlamadığım bir şey var. Kasa kapalıyken ben bu kontrolcüsü nasıl erisecegim. Kasanın arka kısmında kalıyor

Final !!!
Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.
PSU dan sata çıkışına taktım. Renkleri kontrol edebiliyorum
Kusura bakma hocam işim çıktı o ara bakamadım foruma. Sorunu çözmenize sevindim. Güle güle kullanın.

Top Bottom