iddiadan anlayan bakabilir mi?

iddaanın bayisinden oyna bazı bayilerde iddiamatik diye bir şey oluyor qr okutuyorsun sadece çekerken sıkıntı olursa 18den büyük tanıdığına çektirirsin parayı
onu yapıyorum zaten de :d sürekli bayiyle ugrasmamak icin demistim

nasil yani atıyorum kayıt yaptım başka adli karttan iddia sitesine para atamaz miyim
Hayır.
En temizi iddaa bayii. Uygulamadan yap kısa kod al (15 dakikalık) sonra bayiiye git söyle kodu parasını ver.

benle yaşıtsın boşver 1 sene daha bekle derim o riski almaya değmez
dostum riskmi ki sadece hesap actricam paparayi deniycem ama ollmuyomus zaten sanirsam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayır.
En temizi iddaa bayii. Uygulamadan yap kısa kod al (15 dakikalık) sonra bayiiye git söyle kodu parasını ver.
onu yapıyorum da bayiye git gel yapmamak için demistim. teşekkür ederim yorumlarinjz için

dostum riskmi ki sadece hesap actricam paparayi deniycem ama ollmuyomus zaten sanirsam
illegal denersen eğer ve papara bunu farkederse haşırt 25k geçirebilir sana normal iddia bayi içinde dedikleri gibi banka hesabı lazım

illegal denersen eğer ve papara bunu farkederse haşırt 25k geçirebilir sana normal iddia bayi içinde dedikleri gibi banka hesabı lazım
hocam bunun ne kadar büyük bir sektör olduğunun farkında mısınız?
Bu işi yapan insanlar bir haftada papara limitini doldurup para kesintisi ödemeye başlıyor
papara her şeyin farkında ama bu öylesine büyük bir tezgah ki şuan tek başına adım atması bir şeyi değiştirmeyecek.
Devlet kapsamlı bir çalışma yapıp herkese çökmediği sürece bir şey olmaz

boşver iddiayı hiç oynama iddiadan para kazandığın gün kaybettiğin gündür -80k

hocam bunun ne kadar büyük bir sektör olduğunun farkında mısınız?
Bu işi yapan insanlar bir haftada papara limitini doldurup para kesintisi ödemeye başlıyor
papara her şeyin farkında ama bu öylesine büyük bir tezgah ki şuan tek başına adım atması bir şeyi değiştirmeyecek.
Devlet kapsamlı bir çalışma yapıp herkese çökmediği sürece bir şey olmaz
bir yerden sonra dikkat çekmeye başlayabilir büyük oynarsa ondan o riske girmek mantıklı değil benim açımdan

boşver iddiayı hiç oynama iddiadan para kazandığın gün kaybettiğin gündür -80k
cs kasaları falanda aynı -5k

bir yerden sonra dikkat çekmeye başlayabilir büyük oynarsa ondan o riske girmek mantıklı değil benim açımdan

cs kasaları falanda aynı -5k
büyükten kastınız nedir?
Bu iş biraz da şans işi bir abim bu işi yaptığı ilk zamanlarda yemiş ceza sonrasında bi ara haftada 200-300k arası para çekti ama tık yok

Yaşından büyük gösteriyorsan bayiye git kare kodla hallet bi nevi şansın olur

Geri