Megan
80+ Silver
e hala yapıyorsun ve sürekli kendini bozuyorsun , kendinle çelişiyorsunBunu yapan sensin
Boşuna demiyoruz kendin çalıp kendin oynuyorsun resmen.
e hala yapıyorsun ve sürekli kendini bozuyorsun , kendinle çelişiyorsunBunu yapan sensin
Boşuna demiyoruz kendin çalıp kendin oynuyorsun resmen.
Kendinle çelişen sensin sen ne anlatıyorsun?e hala yapıyorsun ve sürekli kendini bozuyorsun , kendinle çelişiyorsun
ne desem tekrarlıyorsun :dKendinle çelişen sensin sen ne anlatıyorsun?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Başka ciddi cevap vermiyorum vakit kaybı oluyor resmen.
ne desem tekrarlıyorsun :d
vasifsiz olman utanilacak birsey degil yalniz senin gibiler icin gayet dogal ve normalBen bir şey demiyorken bana vasıfsız diyorsa bende sinirlenirim neyse konu kapansın.
Herkes istediği idiyolojiyi benimsiyebilir ister laik ister şeriatçı bizler kardeşiz kavga etmemiz bir manası yokvasifsiz olman utanilacak birsey degil yalniz senin gibiler icin gayet dogal ve normal
Yaw milli görüşü nötr yapacaktım menfiye gitmiş neyse şimdilik böyle olsuntürk emperyalizm ve milli görüş nasıl menfide yaw
onu yallah arabistana diyen primatlara anlatHerkes istediği idiyolojiyi benimsiyebilir ister laik ister şeriatçı bizler kardeşiz kavga etmemiz bir manası yok
Sende insanların idiyolojinelerine saygı duymamışsın saygı karşılıklı olur.onu yallah arabistana diyen primatlara anlat
yani çok ifade edemedi beni ama şöyle bir tablo olduOlabildiğiniz kadar başka fikirlere saygılı olun lütfen.