Neler Yeni

İdeoloji tier list yapalım!

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
vasifsiz olman utanilacak birsey degil yalniz senin gibiler icin gayet dogal ve normal
tartışcaksan da megan gibi tartışsaydın haksız olduğun bariz. Başta yazdığın kanser kitlelerin yaptığı türde bir mesaj yazdın bende buna karşılık şakayla karışık bir şey dedim. Sonra başladın hakarete. Akıl edemiyor yazık dedin.Sonra vasıfsız dedin. Son mesajın da orta da. Siz kime neye karşı olduğunuzu bilmiyorsunuz ki? Sana bir şey demedim diyen megan senin bana akıl edemiyor dediğin yanıtı beğendi sonra da saygı muammelesi yaptı. Sana katılmadığımı ama senin fikirin olduğunu belirttim kanser toxic yt yorumları gibi oldun. Bu düşüncelerle, devam durmak yok!

jımalya

80+ Bronze
tartışcaksan da megan gibi tartışsaydın haksız olduğun bariz. Başta yazdığın kanser kitlelerin yaptığı türde bir mesaj yazdın bende buna karşılık şakayla karışık bir şey dedim. Sonra başladın hakarete. Akıl edemiyor yazık dedin.Sonra vasıfsız dedin. Son mesajın da orta da. Siz kime neye karşı olduğunuzu bilmiyorsunuz ki? Sana bir şey demedim diyen megan senin bana akıl edemiyor dediğin yanıtı beğendi sonra da saygı muammelesi yaptı. Sana katılmadığımı ama senin fikirin olduğunu belirttim kanser toxic yt yorumları gibi oldun. Bu düşüncelerle, devam durmak yok!
take it easy roach

kennyR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Listeyi eleştirmem gerekirse seçenekler arasında birbirine o kadar benzeyen ya da destekçisi olmayan ideolojiler yerine 'Millî liberalizm' eklenebilirdi. Seçenekler arasında olsa 'Müspet' veya 'Mensubum' kategorisine bu kadar fazla ideoloji koymak zorunda kalmazdım.

Ekler

• my-image.png
    my-image.png
    557.4 KB · Hit: 34

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
bu nası bir karışım bu nası bir kafa ümmetçilik+Turancı onu bırak ümmetçi+insan üstü Türk 😀 garip
Arkadaş direkdin ve türklükle ilgili şeyleri mensuba koymuş kapitalizmi nefrete koumasını demiyorum bile büüyk ihtimal ideolojiler hakkında çok bilgisi yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu nası bir karışım bu nası bir kafa ümmetçilik+Turancı onu bırak ümmetçi+insan üstü Türk 😀 garip
şaka maka tekrar bakdım bi duraksadım kemalizmi destekliyo ama şeriat mensubda .d

• Hahaha
Reaksiyonlar: cici

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
komunizm nötr, liboş demokrasi destek, sosyalizm nefret

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,510
Üyeler
164,017
Son üye
TURBOKAN_TR
Top Bottom