İdeoloji tier list yapalım!

sen de batıcılık demişsin yallah batıya diyeceğim de batı öyle vasfı olmayanları almıyor. Bu arada sizin batıcılık anlayışı da giyimden kuşamdan resimden heykelden falan ibaret. Batının çalışkanlığını, azmini, bilimini alalım demeyi de bilmezsiniz :)
Konuştu şeriatçı sanki şeriat devletlerinde bilim önem veriliyor. :D
Şeriatçılar yallah Arabistan’a deriz ki burası laik bir ülke çünkü ondan dedim bir taraftan benim hakkımda zerre bilgin yok ve insanların vasıflı veya vasıfsız olması sizi ilgilendirmez.

Şeriatçılar yallah Arabistan’a deriz ki burası laik bir ülke çünkü ondan dedim bir taraftan benim hakkımda zerre bilgin yok ve insanların vasıflı veya vasıfsız olması sizi ilgilendirmez.
insanların şeriatı desteklemesi veya desteklememesi de seni ilgilendirmez sen kim oluyorsun da yallah diyebiliyorsun
saygılı rollerine bürünüyordun şimdi ne oldu lgbtlilere karışamayız diyorsun ama bir düşünceyi savunanları da yallahlıyorsun
hatta bu düşünce senin inandığın dinin de bir emri olduğu halde. seni tanıyacağım kadar tanıdım ne kadar sanal ortam da olsa belli oluyor düşünce yapısı,zihniyet vs

insanların şeriatı desteklemesi veya desteklememesi de seni ilgilendirmez sen kim oluyorsun da yallah diyebiliyorsun
saygılı rollerine bürünüyordun şimdi ne oldu lgbtlilere karışamayız diyorsun ama bir düşünceyi savunanları da yallahlıyorsun
hatta bu düşünce senin inandığın dinin de bir emri olduğu halde. seni tanıyacağım kadar tanıdım ne kadar sanal ortam da olsa belli oluyor düşünce yapısı,zihniyet vs
Ben bir şey demiyorken bana vasıfsız diyorsa bende sinirlenirim neyse konu kapansın.

ha şunu da söyleyeyim şeriat devletlerinde bilime önem verilmemesi şeriatı mı suçlu yapıyor uygulayanı mı?
ona bakılırsa biz de batıcılık adı altında batının bilimini almadık örf adetlerini falan aldık

IMG_20230425_165606.jpg

Olayı realist bakmıyorsunuz komünist veya sosyalistler bir farkınız yok zaten hayal kurmaya devam edin.

Sizin gibiler saygı duymuyorum kusura bakmayın.

Sizin gibiler saygı duymuyorum kusura bakmayın.
duy ya da duyma bana bir artın ya da eksin yok. Ben bir müslüman olarak uyarımı yaptım kaç oldu hala sen şeriatı kötü göstermeye, alçaltmaya çalışıyorsun gerisi beni ilgilendirmez. Batıcıyım diyorsun ama daha batıcılık nedir ondan haberin yok.
Bu arada cidden suri falan mısın kelimenin sonunu yutup durma

Gül sen gül Türkiye'de şeriat asla olmayacak Türkiye laiktir laik kalacak!
duy ya da duyma bana bir artın ya da eksin yok. Ben bir müslüman olarak uyarımı yaptım kaç oldu hala sen şeriatı kötü göstermeye, alçaltmaya çalışıyorsun gerisi beni ilgilendirmez. Batıcıyım diyorsun ama daha batıcılık nedir ondan haberin yok.
Bu arada cidden suri falan mısın kelimenin sonunu yutup durma
Uyarı yapma bırak bence çünkü çoğu kişi seni ciddiye almıyor harbiden.
Batıcılık biliyorum merak etme Atatürk batıcılık ile ilerledi ;)

Gül sen gül Türkiye'de şeriat asla olmayacak Türkiye laiktir laik kalacak!

Uyarı yapma bırak bence çünkü çoğu kişi seni ciddiye almıyor harbiden.
Batıcılık biliyorum merak etme Atatürk batıcılık ile ilerledi ;)
ciddiye alınmak gibi bir derdim yok buradan
Hiç atatürkün yolundan gidiyormuş gibi davranma batının bilimini almakla batı yaşamına özenmek aynı şey değildir. Atatürkün yolundan gidiyor olsan rte gitsin de türkiye batarsa batsın gerisinin önemi yok demezsin bu numaraları yemez kimse utanmadan söyle lafı her tarafa çekip durma

Ekran görüntüsü 2023-04-29 184114.png

Atatürk “Medeniyet ne demektir?” sorusuna şu yanıtı vermiştir:
“Bence medeniyeti kültürden ayırmak güçtür ve lüzumsuzdur. Bu görüşümüzü izah için kültür ne demektir tarif edeyim:

ciddiye alınmak gibi bir derdim yok buradan
Hiç atatürkün yolundan gidiyormuş gibi davranma batının bilimini almakla batı yaşamına özenmek aynı şey değildir. Atatürkün yolundan gidiyor olsan rte gitsin de türkiye batarsa batsın gerisinin önemi yok demezsin bu numaraları yemez kimse utanmadan söyle lafı her tarafa çekip durma

Alıntıyı görüntüle
Atatürk “Medeniyet ne demektir?” sorusuna şu yanıtı vermiştir:
“Bence medeniyeti kültürden ayırmak güçtür ve lüzumsuzdur. Bu görüşümüzü izah için kültür ne demektir tarif edeyim:
Birader çoğu rte gitme nedeni herkes biliyor konuyu başka yere çekiyorsun bırak artık 🤣😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Lafı çekip başka yere getiren sensin ve senle tartışma değmez sürekli başka yere çekiyorsun trollük bir numarasın ben onu anladım.
Şeriatçı adam Atatürk ten bahsediyor komik 🤣😂

Birader çoğu rte gitme nedeni herkes biliyor konuyu başka yere çekiyorsun bırak artık 🤣😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Lafı çekip başka yere getiren sensin ve senle tartışma değmez sürekli başka yere çekiyorsun trollük bir numarasın ben onu anladım.
Şeriatçı adam Atatürk ten bahsediyor komik 🤣😂
yine sonsuz döngüye girdin. Ben diyorum ki konuyu başka yere çekme, ardından sen de aynısını diyorsun :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,406
Üyeler
186,479
Son üye
trendyolcu92
Geri