Phanzox
80+ Silver
Daha oy kullanıcak yaşta değilim ancak oy verebilecek olsam cennet partisine verirdimKime vermeyi düşünüyorsunuz?
Daha oy kullanıcak yaşta değilim ancak oy verebilecek olsam cennet partisine verirdimKime vermeyi düşünüyorsunuz?
Ben mavi tuvalet terliği (MTT) ye vercem işini çok iyi yapıyor çok disiplimli yıllardır orada(duvvalet de) duruyor ama görevini yapmaya devam ediyor imanlı sabırlı şükür etmeyi bilen çok iyi biri.Daha oy kullanıcak yaşta değilim ancak oy verebilecek olsam cennet partisine verirdim
ok oda senin fikrin.ne cok ideoloji var tek gercek ideoloji seriattir
o da ayri yalnizok oda senin fikrin.
Yallah Arabistan’ane cok ideoloji var tek gercek ideoloji seriattir
Cümleye büyük harfle başlanır. ''ayri'' değil kelimenin doğrusu ''ayrı''. ''yalniz'' değil ''yalnız''. Ve cümlenin sonuna nokta konur.o da ayri yalniz
atmak istemiyorum ama duramıyorum yaw.Yallah Arabistan’a
ingilizce klavye oldugunu akil edemiyorsun anlasilan yazik oda yazmaya devam et senCümleye büyük harfle başlanır. ''ayri'' değil kelimenin doğrusu ''ayrı''. ''yalniz'' değil ''yalnız''. Ve cümlenin sonuna nokta konur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
atmak istemiyorum ama duramıyorum yaw.
sen de batıcılık demişsin yallah batıya diyeceğim de batı öyle vasfı olmayanları almıyor. Bu arada sizin batıcılık anlayışı da giyimden kuşamdan resimden heykelden falan ibaret. Batının çalışkanlığını, azmini, bilimini alalım demeyi de bilmezsinizYallah Arabistan’a
sana cevap hakki verdigimi hatirlamiyorum geri kafali primatYallah Arabistan’a
Ciddi almış dalga geçiyor bide. Bide küçümser konuşuyor böyle olunca benimde ''yallah arabistana''' diyesim geliyor.ingilizce klavye oldugunu akil edemiyorsun anlasilan yazik oda yazmaya devam et sen
oyle demekten baska vasfin yok zaten tek vasfini da layiki ile yerine getirCiddi almış dalga geçiyor bide. Bide küçümser konuşuyor böyle olunca benimde ''yallah arabistana''' diyesim geliyor.