Idle Master Bu kısımlara ne yazacağım ?

SucukEkmek

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,000
Arkadaşlar bu kısımlara ne yazacağım ?
WhatsApp Image 2022-12-06 at 18.43.31.jpeg

En İyi Cevap
NOT: Bunu yapmak için tarayıcınızda Steam'e giriş yapın.

1. Tarayıcınızda ayarlara girin.

ads.png

2. Ayarlarda aratma kısmına "Çerezler" yazın ve "Tanımlama bilgilerini ve site verilerini yönetin ve silin" seçeneğine tıklayın. Tarayıcıdan tarayıcıya burası farklılık gösterir çerezleri yönetme alanına gideceksiniz.

ads.png

3. Yönetme alanına girince çerezlerin olduğu yerin aratma kısmına "Steam" yazın.

ads.png

4. Ardından "steamcommunity.com" kısmının yanındaki ok işaretine basın.

ads.png

5. sessionid ve steamLoginSecure kısmını görebilirsiniz. Yanındaki oklara basıp genişletin.

ads.png

6. Buradaki içerik kısmını koplayalıp gerekli alana yapıştırabilirsiniz.

ads.png
...
Sorununuzu anlayamadım, idlemaster'a giriş yapmaya mı çalışıyorsunuz yoksa rozet okunuyor sorununu çözmeye mi çalışıyorsunuz?
Ekran Alıntısı.PNG

hocam bilgileri buluyorum ardından idle mastere giriyorum bu hatayı veriyor. Tamam diyorum
Ekran Alıntısı121.PNG
safafafas.PNG
bu ekranda kalıyor.

Bilgiler geçersiz dediği için böyle oluyor. Boşluk kalmamasına ve doğru yazdığınıza emin olun. Dediğim gibi steamParental/SteamMachineAuth kısmına store.steampowered.com yazın.
bidaha deniyorum hocam

Bilgiler geçersiz dediği için böyle oluyor. Boşluk kalmamasına ve doğru yazdığınıza emin olun. Dediğim gibi steamParental/SteamMachineAuth kısmına store.steampowered.com yazın.
yine aynı hata hocam neyse bu işten vazgeçeyim en iyisi :) yardımcı olmaya çalıştığınız için çok teşekkürler iyi forumlar hocam :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bazen sıkıntı olabiliyor ben 3-4 kere deniyorum öyle giriş yapabiliyorum.
hocam bu uygulama yerine kullanabileceğim başka bir uygulama var mıdır acaba ?

yine aynı hata hocam neyse bu işten vazgeçeyim en iyisi :) yardımcı olmaya çalıştığınız için çok teşekkürler iyi forumlar hocam :)
Idle Master'dan kaç yüz lira bakiye kazanmışımdır kim bilir. Vazgeçmeyin derim çok karlı bir iş. İstediğiniz zaman yardımcı olabilirim

hocam bu uygulama yerine kullanabileceğim başka bir uygulama var mıdır acaba ?
Telefon üzerinden kullanabileceğiniz IddleDaddy var fakat kesinlikle Idle Master'ın yerini tutmaz

Idle Master'dan kaç yüz lira bakiye kazanmışımdır kim bilir. Vazgeçmeyin derim çok karlı bir iş. İstediğiniz zaman yardımcı olabilirim

Telefon üzerinden kullanabileceğiniz IddleDaddy var fakat kesinlikle Idle Master'ın yerini tutmaz
hocam yapmak istiyorum ama 2 saattir uğraşıyorum kafayı yeme noktasına geldim

Hocam yaptım oldu çok teşekkürler :)

Son düzenleme:

hocam bu uygulama kart kasarken ben kasmadığı bi oyuna girsem olur mu ?

hocam bu uygulama kart kasarken ben kasmadığı bi oyuna girsem olur mu ?
Olur sorun olmaz.

Yukarıdaki resimlerle yazdığım yazıyı en iyi cevap olarak raporlarsanız sevinirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,375
Üyeler
173,964
Son üye
yilmazow
Geri