- Reaksiyon skoru
- 1,000
Arkadaşlar bu kısımlara ne yazacağım ?
hocam bi de payday falan açılıyo kart kasarken ban yer miyim ?Olur sorun olmaz.
Yukarıdaki resimlerle yazdığım yazıyı en iyi cevap olarak raporlarsanız sevinirim
Sanmıyorum ben online oyunlardada yaptım herhangi bir sorun olmadıhocam bi de payday falan açılıyo kart kasarken ban yer miyim ?
Sanmıyorum ben online oyunlardada yaptım herhangi bir sorun olmadı
R6'yı kaldırmanızı öneririm. Kara Liste'ye 359550 kodunu eklemelisiniz.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntülehocam bu oyunlardan bir şey olur mu
kaldırdım hocam çok teşekkürlerR6'yı kaldırmanızı öneririm. Kara Liste'ye 359550 kodunu eklemelisiniz.
Oyun kartları 2 saat oynandıktan sonra düşmeye başlar fakat tüm kartların düşmesi 9-10 saat bile sürebilir. Genellikle 4-5 saat olmadan hepsi düşecektir.kaldırdım hocam çok teşekkürler
tamamdır hocam yani bugün 3 saat açık tutsam yarın da 6 - 7 saat açık tutsam olur değil mi ?Oyun kartları 2 saat oynandıktan sonra düşmeye başlar fakat tüm kartların düşmesi 9-10 saat bile sürebilir. Genellikle 4-5 saat olmadan hepsi düşecektir.
Evet olur, zaten gözüküyor kaç tane kart kaldığı bakarsınız siz. Ben genellikle yatmadan önce açarım sabah kapatırım.tamamdır hocam yani bugün 3 saat açık tutsam yarın da 6 - 7 saat açık tutsam olur değil mi ?
Tamamdır hocam her şey için çok teşekkürler iyi akşamlar iyi forumlarEvet olur, zaten gözüküyor kaç tane kart kaldığı bakarsınız siz. Ben genellikle yatmadan önce açarım sabah kapatırım.
Hocam selam postu hortlatıyo gibi olmak istemem ama ben de bu arkadaşın aldığı hatayı alıyorum şuan dediğiniz herşeyi denedim fakat gene rozet sayfası okunuyor kısmında kalıyor acaba yardım edebilir misinizEvet olur, zaten gözüküyor kaç tane kart kaldığı bakarsınız siz. Ben genellikle yatmadan önce açarım sabah kapatırım.
Uygulamayı tamamen silip tekrar yüklemeyi deneyin. Tarayıcıdaki Steam tarama verilerini tamamen silin. Tekrar giriş yapın Steamden, tekrar sessionid gibi bilgileri girin.Hocam selam postu hortlatıyo gibi olmak istemem ama ben de bu arkadaşın aldığı hatayı alıyorum şuan dediğiniz herşeyi denedim fakat gene rozet sayfası okunuyor kısmında kalıyor acaba yardım edebilir misiniz