Idle Master Bu kısımlara ne yazacağım ?

SucukEkmek

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,000
Arkadaşlar bu kısımlara ne yazacağım ?
WhatsApp Image 2022-12-06 at 18.43.31.jpeg

En İyi Cevap
NOT: Bunu yapmak için tarayıcınızda Steam'e giriş yapın.

1. Tarayıcınızda ayarlara girin.

ads.png

2. Ayarlarda aratma kısmına "Çerezler" yazın ve "Tanımlama bilgilerini ve site verilerini yönetin ve silin" seçeneğine tıklayın. Tarayıcıdan tarayıcıya burası farklılık gösterir çerezleri yönetme alanına gideceksiniz.

ads.png

3. Yönetme alanına girince çerezlerin olduğu yerin aratma kısmına "Steam" yazın.

ads.png

4. Ardından "steamcommunity.com" kısmının yanındaki ok işaretine basın.

ads.png

5. sessionid ve steamLoginSecure kısmını görebilirsiniz. Yanındaki oklara basıp genişletin.

ads.png

6. Buradaki içerik kısmını koplayalıp gerekli alana yapıştırabilirsiniz.

ads.png
...
Olur sorun olmaz.

Yukarıdaki resimlerle yazdığım yazıyı en iyi cevap olarak raporlarsanız sevinirim
hocam bi de payday falan açılıyo kart kasarken ban yer miyim ?

kaldırdım hocam çok teşekkürler
Oyun kartları 2 saat oynandıktan sonra düşmeye başlar fakat tüm kartların düşmesi 9-10 saat bile sürebilir. Genellikle 4-5 saat olmadan hepsi düşecektir.

Oyun kartları 2 saat oynandıktan sonra düşmeye başlar fakat tüm kartların düşmesi 9-10 saat bile sürebilir. Genellikle 4-5 saat olmadan hepsi düşecektir.
tamamdır hocam yani bugün 3 saat açık tutsam yarın da 6 - 7 saat açık tutsam olur değil mi ?

tamamdır hocam yani bugün 3 saat açık tutsam yarın da 6 - 7 saat açık tutsam olur değil mi ?
Evet olur, zaten gözüküyor kaç tane kart kaldığı bakarsınız siz. Ben genellikle yatmadan önce açarım sabah kapatırım.

Evet olur, zaten gözüküyor kaç tane kart kaldığı bakarsınız siz. Ben genellikle yatmadan önce açarım sabah kapatırım.
Tamamdır hocam her şey için çok teşekkürler iyi akşamlar iyi forumlar :)

Hocam selam postu hortlatıyo gibi olmak istemem ama ben de bu arkadaşın aldığı hatayı alıyorum şuan dediğiniz herşeyi denedim fakat gene rozet sayfası okunuyor kısmında kalıyor acaba yardım edebilir misiniz

Hocam selam postu hortlatıyo gibi olmak istemem ama ben de bu arkadaşın aldığı hatayı alıyorum şuan dediğiniz herşeyi denedim fakat gene rozet sayfası okunuyor kısmında kalıyor acaba yardım edebilir misiniz
Uygulamayı tamamen silip tekrar yüklemeyi deneyin. Tarayıcıdaki Steam tarama verilerini tamamen silin. Tekrar giriş yapın Steamden, tekrar sessionid gibi bilgileri girin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,922
Üyeler
186,264
Son üye
radiuxs
Geri