- Reaksiyon skoru
- 1,000
Arkadaşlar bu kısımlara ne yazacağım ?
Evet hocamSteamcommunity.com'un yanındaki ok işaretine basınca buraya mı atıyor?
Sorununuzu anlayamadım, idlemaster'a giriş yapmaya mı çalışıyorsunuz yoksa rozet okunuyor sorununu çözmeye mi çalışıyorsunuz?Evet hocam
Sorununuzu anlayamadım, idlemaster'a giriş yapmaya mı çalışıyorsunuz yoksa rozet okunuyor sorununu çözmeye mi çalışıyorsunuz?
Bilgiler geçersiz dediği için böyle oluyor. Boşluk kalmamasına ve doğru yazdığınıza emin olun. Dediğim gibi steamParental/SteamMachineAuth kısmına store.steampowered.com yazın.Alıntıyı görüntüle
hocam bilgileri buluyorum ardından idle mastere giriyorum bu hatayı veriyor. Tamam diyorum Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntülebu ekranda kalıyor.
bidaha deniyorum hocamBilgiler geçersiz dediği için böyle oluyor. Boşluk kalmamasına ve doğru yazdığınıza emin olun. Dediğim gibi steamParental/SteamMachineAuth kısmına store.steampowered.com yazın.
Bazen sıkıntı olabiliyor ben 3-4 kere deniyorum öyle giriş yapabiliyorum.bidaha deniyorum hocam
yine aynı hata hocam neyse bu işten vazgeçeyim en iyisiBilgiler geçersiz dediği için böyle oluyor. Boşluk kalmamasına ve doğru yazdığınıza emin olun. Dediğim gibi steamParental/SteamMachineAuth kısmına store.steampowered.com yazın.
hocam bu uygulama yerine kullanabileceğim başka bir uygulama var mıdır acaba ?Bazen sıkıntı olabiliyor ben 3-4 kere deniyorum öyle giriş yapabiliyorum.
Idle Master'dan kaç yüz lira bakiye kazanmışımdır kim bilir. Vazgeçmeyin derim çok karlı bir iş. İstediğiniz zaman yardımcı olabilirimyine aynı hata hocam neyse bu işten vazgeçeyim en iyisiyardımcı olmaya çalıştığınız için çok teşekkürler iyi forumlar hocam
![]()
Telefon üzerinden kullanabileceğiniz IddleDaddy var fakat kesinlikle Idle Master'ın yerini tutmazyine aynı hata hocam neyse bu işten vazgeçeyim en iyisiyardımcı olmaya çalıştığınız için çok teşekkürler iyi forumlar hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam bu uygulama yerine kullanabileceğim başka bir uygulama var mıdır acaba ?
hocam yapmak istiyorum ama 2 saattir uğraşıyorum kafayı yeme noktasına geldimIdle Master'dan kaç yüz lira bakiye kazanmışımdır kim bilir. Vazgeçmeyin derim çok karlı bir iş. İstediğiniz zaman yardımcı olabilirim
Telefon üzerinden kullanabileceğiniz IddleDaddy var fakat kesinlikle Idle Master'ın yerini tutmaz
Hocam yaptım oldu çok teşekkürlerIdle Master'dan kaç yüz lira bakiye kazanmışımdır kim bilir. Vazgeçmeyin derim çok karlı bir iş. İstediğiniz zaman yardımcı olabilirim
Telefon üzerinden kullanabileceğiniz IddleDaddy var fakat kesinlikle Idle Master'ın yerini tutmaz
hocam bu uygulama kart kasarken ben kasmadığı bi oyuna girsem olur mu ?Idle Master'dan kaç yüz lira bakiye kazanmışımdır kim bilir. Vazgeçmeyin derim çok karlı bir iş. İstediğiniz zaman yardımcı olabilirim
Olur sorun olmaz.hocam bu uygulama kart kasarken ben kasmadığı bi oyuna girsem olur mu ?
Raporluyorum hocamOlur sorun olmaz.
Yukarıdaki resimlerle yazdığım yazıyı en iyi cevap olarak raporlarsanız sevinirim
TeşekkürlerRaporluyorum hocam![]()