2 saatten sonra düşmeye başlar. Az sabret 3. Saatte de düşebilir 6. Saatte de düşebilir belli olmaz.Arkadaşlar zup aldım kartları düşürmek için ama düşmüyor bayadır bekliyorum. 2 saat olması gerek dediler 2 saat yaptım yine düşmüyor?Alıntıyı görüntüle
Önceki gibi 2 saat içinde bütün kartlar düşme olayı yok artık. Sabredeceksiniz.Arkadaşlar zup aldım kartları düşürmek için ama düşmüyor bayadır bekliyorum. 2 saat olması gerek dediler 2 saat yaptım yine düşmüyor?Alıntıyı görüntüle
Tebrik ederim ne diyim.Bugün zup 8 aldım 2 saat kasmadan 2 kart düşürdüm ve iade ettim?
Çok ilginçtir ben'De 90dk hepsi düştü kartları satıp bütün oyunları iade ettim bir bug'ını buldum galibaArkadaşlar zup aldım kartları düşürmek için ama düşmüyor bayadır bekliyorum. 2 saat olması gerek dediler 2 saat yaptım yine düşmüyor?Alıntıyı görüntüle
Bilemezsin dostum ne zaman vereceğini dedim ya erken de verebilir geçte verebilir. Ama verir merak etme. Sabretmen lazım.Yani demek istediğim bu olduda şimdi nasıl olmuyor
Bilemezsin dostum ne zaman vereceğini dedim ya erken de verebilir geçte verebilir. Ama verir merak etme. Sabretmen lazım.
Sağ olun dostlar, verdi kartları.Çok ilginçtir ben'De 90dk hepsi düştü kartları satıp bütün oyunları iade ettim bir bug'ını buldum galiba
"3 saatten sonra takır takır düşer bu arada sorunun cevabı"
Verir dostum merak etme. Ben şuana kadar 1000 tane kart düşürmüşümdür. İdle masterda ne kadar kart kaldığı yazdıysa hepsini verdi. Senin 3 tane kartını hayli hayli verir yani.Sağ olun dostlar, verdi kartları.
ben yaptım 2 saatten önce de düşmüştü kapat aç tekrar girmeyi deneArkadaşlar zup aldım kartları düşürmek için ama düşmüyor bayadır bekliyorum. 2 saat olması gerek dediler 2 saat yaptım yine düşmüyor?Alıntıyı görüntüle