IEM kulaklık önerisi

Berkylmaz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
159
Arkadaşlar laptop için ıem kulaklık düşünüyorum ses kasmayacağım discordda takılmak için mikrofonu güzel olması önemli benim için earpods veya airpods iş yapar mı veya başka bi ürün öneriniz varmıdır yardımcı olursanız sevinirim

ben de aynı sebeple iem arıyordum hocam, aklımda tangzu wan'er s.g ii vardı. ya bunu ya da apple’ın kablolu type c versiyonunu alacağım daha karar veremedim

ben de aynı sebeple iem arıyordum hocam, aklımda tangzu wan'er s.g ii vardı. ya bunu ya da apple’ın kablolu type c versiyonunu alacağım daha karar veremedim
Elimde applelın kablolu type c si var ama mikrofonunu deneyemedim daha arkadaşımda airpods var onunki çok kötüydü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mikroofnlusu yok sanırım bunun

https://meyergaming.com/tangzu-wane...yrYrOZsuJb1uxvcyykxrmkK_GHnjsxUxoCB-MQAvD_BwE

Wraithin mağazasında kalmamış bu site güvenilirmidir herkes çok övmüş hem micini hem kulaklığı bunu almayı düşünüyorum
Ben de burdan almayı düşünüyordum güvenilirler diye biliyorum. Burda type-c versiyonu da var ayrıca youtubeda mikrofon testleri de vardı. Ürün güzele benziyor muhtemelen ben de alacağım. Gelince fikirlerini yazabilir misin? Ayrıca Apple'ın ürünü hazır elinde varken mikrofonunu da bir test edebilir misin? Tatmin edidici seviyedeyse onu da alabilirim çünkü

Ben de burdan almayı düşünüyordum güvenilirler diye biliyorum. Burda type-c versiyonu da var ayrıca youtubeda mikrofon testleri de vardı. Ürün güzele benziyor muhtemelen ben de alacağım. Gelince fikirlerini yazabilir misin? Ayrıca Apple'ın ürünü hazır elinde varken mikrofonunu da bir test edebilir misin? Tatmin edidici seviyedeyse onu da alabilirim çünkü
Mikrofon testini bulamadım atabilirmisiniz akşam evde test edeceğim earpodsu ürünü daha almadım mikrofon endişem var onu atarsanız alacağım sonrada size dönüş yaparım

Bence de gayet güzel hocam mikrofonu. Muhtemelen ben de alacağım.
Beklemedim aldım ben çokta pahalı bir ürün değil zaten yarın gelir heralde istanbuldaymış dükkanları mağazası yok olsa elden almaya gidicektim

Geldiğinde yorum yaparsanız çok mutlu olurum hocam, hayırlı olsun şimdiden

Geri