Acımasından korkuyorsan, hangi koluna yapılacaksa kaslarını serbest bırak kasma. Bu yöntemle hiç acımıyor.Merhaba dostlar, hemen konuya giriyorum 16 yaşıma kadar hep korkarak aşı vs oldum ama 2 3 haftadır içimde aşı olma heyecanı oluşmaya başladı ve bu korkum neredeyse gitmişti ama son 3 4 gündür bu iğne korkusu tekrar başladı. Bunun önüne nasıl geçebilirim
reis 1 saniyelik acı böyle rahat ol kafan başka yerde olsunMerhaba dostlar, hemen konuya giriyorum 16 yaşıma kadar hep korkarak aşı vs oldum ama 2 3 haftadır içimde aşı olma heyecanı oluşmaya başladı ve bu korkum neredeyse gitmişti ama son 3 4 gündür bu iğne korkusu tekrar başladı. Bunun önüne nasıl geçebilirim
Merhaba dostlar, hemen konuya giriyorum 16 yaşıma kadar hep korkarak aşı vs oldum ama 2 3 haftadır içimde aşı olma heyecanı oluşmaya başladı ve bu korkum neredeyse gitmişti ama son 3 4 gündür bu iğne korkusu tekrar başladı. Bunun önüne nasıl geçebilirim
Reis corona aşısı olucaksan inan bende aşıdan korkan bir insanım.Merhaba dostlar, hemen konuya giriyorum 16 yaşıma kadar hep korkarak aşı vs oldum ama 2 3 haftadır içimde aşı olma heyecanı oluşmaya başladı ve bu korkum neredeyse gitmişti ama son 3 4 gündür bu iğne korkusu tekrar başladı. Bunun önüne nasıl geçebilirim
Bende iğneden korkarım normalde. Korona aşısı olurken her ikisinde kafamı diğer yöne çevirdim. İlk başta azıcık ağrıyor ama sonradan iğnenin çıktığını bile hissetmiyorsun.Merhaba dostlar, hemen konuya giriyorum 16 yaşıma kadar hep korkarak aşı vs oldum ama 2 3 haftadır içimde aşı olma heyecanı oluşmaya başladı ve bu korkum neredeyse gitmişti ama son 3 4 gündür bu iğne korkusu tekrar başladı. Bunun önüne nasıl geçebilirim