İğneden Korkmaya Başladım

Sadece koluna acısı ve hissi bile belli olmayacak bir iğne sokuyorlar. Zaten iğneyi 1 2 saniyede sokuyor.

Eğer acemi birisi gelmezse hissetmiyorsunuz bile, genelde sorun olursa aşıyı vurulduktan sonra oluyor.

Merhaba dostlar, hemen konuya giriyorum 16 yaşıma kadar hep korkarak aşı vs oldum ama 2 3 haftadır içimde aşı olma heyecanı oluşmaya başladı ve bu korkum neredeyse gitmişti ama son 3 4 gündür bu iğne korkusu tekrar başladı. Bunun önüne nasıl geçebilirim
Acımasından korkuyorsan, hangi koluna yapılacaksa kaslarını serbest bırak kasma. Bu yöntemle hiç acımıyor.

Merhaba dostlar, hemen konuya giriyorum 16 yaşıma kadar hep korkarak aşı vs oldum ama 2 3 haftadır içimde aşı olma heyecanı oluşmaya başladı ve bu korkum neredeyse gitmişti ama son 3 4 gündür bu iğne korkusu tekrar başladı. Bunun önüne nasıl geçebilirim
reis 1 saniyelik acı böyle rahat ol kafan başka yerde olsun

Valla 6 yaşımda bırakın ben izlicem ben dediğimden beri korkmuom sadece içim bi garip oluyor onun dışında np
Ve ben sayısız olay yaşadım o yüzden sıkıntı yok benim için
Sadece bi iğne sinek ısırınca bile daha çok açıyor ve daha uzun sürüyor o yüzden korkma 3-4sn bişi

Merak etmeyin hiç acımayacaktır. Korkmanızı gerektirecek bir şey yok:')

Kendini kasma bu video aklina gelsin.

Sinek ısırığı gibi yani korkmaya gerek yok.

Ben de eskiden korkuyordum ama sonradan kendiliğinden geçti. Bazı hemşireler sen anlamadan işi bitiriyorlar bazılarıysa sen ne oldu diyemeden seni bitiriyorlar. Doğrusuna denk geldin mi sıkıntı yok.

Reis corona aşısı olucaksan inan bende aşıdan korkan bir insanım.
Ama corona aşısı olurken hiçbişi hissetmedim.
Gözlerini kapat ve yanındaki biri ile sohbet et 2 saniyelik işlem zaten.

Bende iğneden korkarım normalde. Korona aşısı olurken her ikisinde kafamı diğer yöne çevirdim. İlk başta azıcık ağrıyor ama sonradan iğnenin çıktığını bile hissetmiyorsun.

Geri