Yardım İki anakarttan hangisi ?

Krmm

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
360
Hocam acayip bir fark yok ama fiyat bakımından aradaki farka değeceğini düşünmediğim için. B850 diyorum kesinlikle

• Beğen
Reaksiyonlar: Krmm
Msi veya gigabyte anakart düşünmüyorum. 9800x3d işlemci için kullanacam. Ve Uzun yıllar işlemci değişmeyi düşünmediğim için bir nevi ömürlük olacak bu anakart benim için. hangisini almalıyım sizce ?

x870e al tabii ki soru mu bu?

neden ama onu da açıkla. çünkü b850 işimi görüyor fazlasıyla
dostum 2sini atmışsın arasından. Bana kalsa bunları da almam bu kadar para verilmez. zaten yapacağın oyun oynamak hepsi işini görür.

• Beğen
dostum 2sini atmışsın arasından. Bana kalsa bunları da almam bu kadar para verilmez. zaten yapacağın oyun oynamak hepsi işini görür.
senin önerin ne olurdu peki bu ikisini saymazsak

Msi veya gigabyte anakart düşünmüyorum. 9800x3d işlemci için kullanacam. Ve Uzun yıllar işlemci değişmeyi düşünmediğim için bir nevi ömürlük olacak bu anakart benim için. hangisini almalıyım sizce ?

B850-E alınır. X870'in fiyatı fazla şişik.
VRM yapısı dışında büyük farklar yok.
Screenshot_6.webp

• Muhteşem
İyi bir b650 veya x670 bile işini görür ama yeni nesil olduğu için b850 al rog o da işini görür boşa para harcama anakart bir şey kazandırmıyor fazla

Asus Tuf B850 BTF öneririm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Asus Tuf B850 BTF öneririm.

Gerçi bu anakart BTF arkadan bağlantılı kasan desteklemiyorsa, arkadan bağlantılı olmayan plus modelini alabilirsin.

Son düzenleme:
  • Beğen
Geri