Msi veya gigabyte anakart düşünmüyorum. 9800x3d işlemci için kullanacam. Ve Uzun yıllar işlemci değişmeyi düşünmediğim için bir nevi ömürlük olacak bu anakart benim için. hangisini almalıyım sizce ?
x870e al tabii ki soru mu bu?Msi veya gigabyte anakart düşünmüyorum. 9800x3d işlemci için kullanacam. Ve Uzun yıllar işlemci değişmeyi düşünmediğim için bir nevi ömürlük olacak bu anakart benim için. hangisini almalıyım sizce ?
neden ama onu da açıkla. çünkü b850 işimi görüyor fazlasıylax870e al tabii ki soru mu bu?
dostum 2sini atmışsın arasından. Bana kalsa bunları da almam bu kadar para verilmez. zaten yapacağın oyun oynamak hepsi işini görür.neden ama onu da açıkla. çünkü b850 işimi görüyor fazlasıyla
senin önerin ne olurdu peki bu ikisini saymazsakdostum 2sini atmışsın arasından. Bana kalsa bunları da almam bu kadar para verilmez. zaten yapacağın oyun oynamak hepsi işini görür.
gaming gecesinde indirime giren anakartlar oluyor onları kovalarım ben.senin önerin ne olurdu peki bu ikisini saymazsak
B850-E alınır. X870'in fiyatı fazla şişik.Msi veya gigabyte anakart düşünmüyorum. 9800x3d işlemci için kullanacam. Ve Uzun yıllar işlemci değişmeyi düşünmediğim için bir nevi ömürlük olacak bu anakart benim için. hangisini almalıyım sizce ?
Gerçi bu anakart BTF arkadan bağlantılı kasan desteklemiyorsa, arkadan bağlantılı olmayan plus modelini alabilirsin.Asus Tuf B850 BTF öneririm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Asus Tuf Gamıng B850-btf Wifi W Am5 Soket Anakart Fiyatları ve Özellikleri
Asus Tuf Gamıng B850-btf Wifi W Am5 Soket Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.m.n11.com